מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סומק =)ילדונת22/04/2008
רווית שלום!:)
רציתי להתייעץ איתך לגבי משהו,הפנים שלי ארוכות,וגם האף שלי.
אני רוצה לתת לפנים שלי מראה רחב ומלא עם סומק שמותאם במיוחד לבנות
עם נתון כמו שלי(פנים ארוכות),על מה את ממליצה לי מהניסיון האישי שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "הרחבת" הפנים
רינת פלג25/04/2008היי ילדונת,
כדי ליצור אשלייה של פנים רחבות יותר, עלייך להניח את הסומק בקו מטושטש אופקי. כלומר, במקום להניח סומק על תפוחי הלחיים ("חדודים"), ולטשטש החוצה ומעט בזוית עולה, עלייך להניח אותו באותו מקום (תפוחי הלחיים), ולטשטש החוצה בקו מאוזן. רצוי שהסומק יהיה בגוון ורדרד ואז זה גם ייתן אשלייה של נפח.
מקווה שעזרתי...
www.rinatmakeup.co.il* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ילדונת...- סומק מתאים...
רוית אסף30/04/2008היי מתוקה,
לא מחקתי את הודעתך, בכל מקרה, על מנת ליצור אשליה אופטית של מראה פנים רחב יותר יש למרוח את הסומק בקו אופקי מעט באלכסון מתחת לעצם הלחי. לטשטוש "אורך" האף, אני ממליצה לך ליצור הצללה כהה בקצה האף, כלומר עם מעט סומק כהה להצליל את קצה האף.
דרך אגב, ראיתי שקיבלת תשובה מצוינת מרינת פלג.
בהצלחה וערב מקסים,
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)