מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי רווית , זו שוב אני . =)ילדונת27/04/2008
תודה שענית לי בקשר לסומק , ויש לי שאלה נוספת . ;)
תראי אני ממש רוצה לדעת איך לעשות תפוחים בלחיים !
לא עצמות לחיים גבוהות , אני לא אוהבת את זה . (למשל כמו של קייט מוס)
אלא תפוחים חמודים כאלה בלחיים כמו של אישורריה ראי למשל .
איך אני עושה את זה ? את יכולה להסביר ולפרט לי ?
אני גם לא אוהבת איפור כבד , אז שיהיה מאודמאוד עדין .
אבל לחים שמנמנמות כאלה . =]
אני מאוד מעריכה אותך , ובאמת כל הכבוד לך שאת מפנה לעצמך זמן
ועונה לנו הגולשים :)
ואת מ-ה-מ-מ-ת !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילדונת..
רוית אסף30/04/2008היי,
הייתי שמחה מאוד להדגים לך, כך שאם יזדמן לך להגיע לאחד מסניפי בית הספר לאיפור שלי, זה יהיה הרבה יותר פרקטי.... , אבל, בכל מקרה המטרה בסומק היא אכן ליצור לחיים סמוקות. מרחי סומק כהה יותר מתחת לעצם הלחי בקו אופקי וטשטשי ובתפוחי הלחיים (תחייכי ותזהי אותם), תיצרי הסמקה ע"י שימוש בסומק ורדרד/ אפרסקי וטשטשי. כך תקבלי מראה עדין אך קורן ובריא.
דרך אגב, סורי על התגובות המאוחרות, הבוקר נחתתי בארץ, אחרי שבוע בתאילנד.
ערב מקסים יקירתי ותודה על ה-מ-ה-מ-מ-ת....
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ואני אגיע לאחד הסניפים שלך ..
ילדונת01/05/2008את תאפרי אותי או אחת התלמידות שלך ? יש לך סניף בצפון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדונת....
רוית אסף04/05/2008היי מותק,
אין לי סניף בצפון. אני נמצאת בבאר שבע, ירושלים ובאשדוד.
תאפר אותך אחת המאפרות שלי, הן כולן מאפרות בכירות. תוכלי לתאם גם ביום שאני נמצאת ואשמח מאוד להכירך....
יום נפלא....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)