מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אילה\רווית שלום ..06/05/2008
אני סובלת מחצ'קונים אדומים ובולטים מאודמאוד , ושקיות מתחת לעייניים שנותן לי מראה של עיניים עייפות. יש לי אירוע מחרתיים ואני חייבת קונסילר שייתן לי כיסוי מ-ל-א ל-ג-מ-ר-י ! ניסיתי כמה וכמה קונסילרים מהטובים בצבע העור שלי , ואף אחד מהם לא נתן לי כיסוי מושלם כמו שציפיתי שיהיה.
אז בבקשה,אני חייבת חייבת שתגידו לי איך להסתיר מה לשים קונסילרים טובים הכול רק תציעו (חוץ ממיק-אפ כי אני לא משתמשת.)
מחכה לתשובה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יקירתי ה"עצובה".....
רוית אסף06/05/2008היי מותק,
ראשית את ממש לא צריכה להיות עצובה, חצ'קונים עוברים! היות ויש לך אירוע מחרתיים ואת חייבת "פתרון" מיידי, אז ככה: עקרונית כמה שתנסי להסתיר את החצ'קונים יותר, כך הם יבלטו יותר. מה שאני ממליצה זה להשתמש במייק אפ בעל כיסוי טוב, על כל הפנים. אל תנסי למרוח עוד ועוד שכבות באזור החצ'קונים, כי זה רק יבליט אותם יותר. עקרונית אם העור אדמומי, מרחי קונסילר ירוק (מנטרל אדום) באזור האדמומי ומעליו כיסוי של מייק אפ סטיק או קרמי. לא הייתי ממליצה על מייק אפ נוזלי, כי יש לו כיסוי דק מדי.
לעניין השקיות מתחת לעיניים- אם מדובר בשקיות בולטות באופן דרמטי, אז אמצעים כירורגים רק ישפרו את המראה. אבל ניתן לטשטש ע"י איפור נכון. באזור השקיות מירחי מייקאפ/ קונסילר בטון אחד בהיר יותר מגוון העור וע"י כך תיצרי אשליה של "אור".
בכל מקרה, אם תצליחי להגיע למאפרת מקצועית אני בטוחה שתדע להתמודד עם איפור תיקוני, וגם אם לא תנסי לבד. אפרי את העיניים כך שהן תהינה משוכות כלפי מעלה עם תיחום כהה בזוית החיצונית, והברקת שימר על הרכות למראה מואר וזוהר.
בהצלחה לזאת שחייבת לשמוח מחרתיים! ובכלל בחיים....
שלך,
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)