היי רווית.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי רווית.
    .
    06/05/2008

האירוע הוא מחר בעצם,ו..אני רוצה בבקשה שתתני לי שמות של חברות של קונסילירם ומייק-אפים
    שעליהם את ממליצה.ואני לא מורחת מייקאפ,אני רק בת 14!זה נותן לי מראה כבד מגעיל כזה..
    אז אני אמרח את המייק-אפ רק על החצ'קונים.
    ובקשר לקונסילר,צבע ירוק?..................אני יראה כמו שרק!
    על העור זה נראה אחרת או..?

בבקשה ממך תתני לי שמות של חברות,שאת יודעת שהן טובות במיוחד..מניסיונך האישי.(לנקום,לוריאל וכו')כי אני ממש לא יודעת איזה לקנות אני לא מבינה בזה.

ותודה שענית לי.

=]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי רווית.

הוספת תגובה

• היי מותק...

רוית אסף
    06/05/2008

היי,

קונסילר ירוק הוא למעשה קונסילר/ מייקאפ תיקוני. הוא מגיע במספר גוונים כמו צהוב, ורוד, כתום, סגול וגם ירוק. כל צבע מיועד ל"תיקון" אחר. הירוק מנטרל אדמומיות, כשתמרחי את הקונסילר על אזור שהוא אדום (זה מצויין למי שסובלת מקופרוז = אדמומיות קבועה), את תראי שהאדום יטושטש ומעליו מורחים מייק אפ כרגיל.
    לעניין המלצות, יש מליון... אני הכי הייתי ממליצה לך על המייק אפ הנוזלי שלי , הוא אומנם נוזלי, כך שיש לו מרקם קליל ונעים ולא מסכתי, אך הוא על בסיס סרומים וסיליקונים שיוצרים כיסוי מצויין. אבל... בגלל שהארוע מחר, ואת מוצרי האיפור שלי ניתן להשיג כרגע רק בבתי הספר לאיפור שלי בירושלים או בב"ש, אז אני מציעה לך להגיע לאחד מרשתות הסופר פארם ולנסות את המייק אפ של רבלון (castom creations). הוא נוזלי עם כיסוי מצויין. היות ואת צעירונת, לא הייתי ממליצה על מייקאפים מוצקים כבדים. כדאי לך להגיע לסופר פארם לפני האירוע, ותוכלי להנות מאיפור ע"י דיילת יופי. כך גם "תרוויחי" איפור.

בהצלחה מתוקה ותספרי לי...

רוית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום עצובה, והלוואי רק שמחה בחייך

אילה כהן
    06/05/2008

השוק מוצף בחברות שמוכרות קונסילרים מקצועיים , ולצערי אנחנו מנועים מלפרסם שמות כאן. עצתי לך פשוט להכנס לחנות לאיפור מקצועית וגם תוכלי לקבל ייעוץ במקום.
    בעיקרון לאחר שמורחים את הקונסילר הירוק על הפצעים מורחים שכבת מייק אפ מעל לכן אם אינך רוצה למרוח מייק אפ עדיף שלא תשתמשי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מייק אפ

רחל
    11/05/2008

המייק אפ של רבלון באמת טוב אבל אני משתמשת בקולור סטיי של רבלון הוא עמיד לכמה שעות תנסי אותו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו