מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימני מתיחהמיטללי19/05/2008
יש לי בעיה שממש ממש מפריעה לי יש לי מלא סימני מתיחה על החזה ועל הרגליים וברגליים לא ממש רואים אותם אבל בחזה הם יותר בהירים הצבע עור שלי
שאני שמה חזיה שממש מעלה את החזה ללמעלה אז לא ממש רואים את הסימנים אבל שאני מורידה את החזיה ממש ממש רואים פסים לבנים כאלה
אפילו אחרי שיזוף והכל עדיין רואים אותם וזה ממש מכוער
מישהי אולי יודעת מה אפשר לעשות בשביל שזה יעלם או לפחות לתשתש את זה קצת איכשהו? יש אולי מישחות או פיתרון כלשהו כי זה ממש נראה לא טוב. אולי ניתוח הרמת חזה או משהו כזה יכול לעזור?
אמא שלי אומרת לי שלכולם יש את זה אז בטוח יש פה מישהי שיודעת מה אפשר לעשות בשביל שלא ממש יראו את זה? שזה יעלם או משהו
תודה למי שעונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה ...
רוית אסף20/05/2008היי,
למיטב ידיעתי, (שאלתי גם רופא וגם פלסטיקאי), סימני מתיחה זו צרה שלצערנו לא ניתן להפטר ממנה, אפשר קצת לטשטש ע"י שיזוף או שימוש בקרמים ייעודיים, אבל השינוי מינורי לגמרי. אולם, אם סימני המתיחה אצלך נגרמו כתוצאי מירידה דרסטית במשקל, למשל, כך שנשאר לך עור עודף, יתכן ויהיה ניתן להעלימם ע"י ניתוח מתיחה. בחזה מדובר בהרמת חזה, כאשר חותכים את העור העודף (ובכך מצמצמים משמעותית את האזור עם הסימנים) וכנ"ל באזור הבטן. אם זהו מצבך, אני ממש ממליצה להיוועץ בפלסטיקאי. הוא יכול בהחלט לעזור בעניין.
בהצלחה,
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימני מתיחה
אילה כהן28/05/2008אכן הייתי ממליצה לך במידה והעיניין מאוד מעיק עלייך לפנות למכון כלשהו העוסק בתחום. בכל אופן בידקי היטב והתייעצי לפני כל החלטה בעיניין. שיהיה בהצלחה אילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיטל
רינת פלג01/06/2008יש לי משהו בשבילך שיכול לצמצם מאוד את סימני המתיחה. צרי איתי קשר בבקשה במייל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל מי שענה להודעה שלי
מיטללי18/06/2008תודה על התשובות,
לרווית- אני לא רואה עור עודף בחזה שלי אבל יש מלא פסים כאלו ממש בהירים מהעור וגם אחרי שיזופים זה נראה יותר בהיר מהעור וזה לא עוזר...אני חושבת לעשות ניתוח הרמה והגדלת חזה עוד שנה שנתיים כי זה ממש מפריע לי חוץ מיזה שגודל החזה והצורה שלו נפולה וגם זה מפריע לי...זה יפתור את הבעיה של הסימני מתיחה לדעתך? יש סיכוי שאולי זה יחמיר את סימני המתיחה או שהם ישארו אותו דבר גם לאחר ניתוח הרמה ?...ומה זה ניתוח מתיחה אפשר לעשות אותו גם בחזה?
יש לי גם על הישבן סימנים אבל אותם בקושי ורואים... ואף פעם לא היו לי עליות משמעותיות מידיי או ירידות משמעותיות במשקל כמובן שהיו לי ירידות ועליות אבל לא יותר מידי (אגב אני בת 18 וחצי )
תודה מראש על תושבות
ולרינת-איזה פיתרון יש לך בשבילי?.אני אשמח מאוד לשמוע אם תוכלי להשאיר לי כאן הודעה ולא באימיל כי אני לא מצליחה להכנס אליו...תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיטל,
רינת פלג23/06/2008לא מפרסמים מוצרים מסחריים בפורומים, אז אשמח אם תתקשרי אלי, 057-4528526
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטללי...
רוית אסף30/06/2008רק רופא פלסטיקאי יוכל לענות לך על שאלתך, עקרונית בהרמת חזה מסירים את העור העודף, כך שהגיוני שחלק מסימני המתיחה יעלמו, אבל צריך לראות את מצבך. כדאי להגיע ליעוץ אצל פלסטיקאי. אני יכולה להמליץ לך על דר' בורדובסקי בדר' סנטר בתל אביב, פגישת ייעוץ שם ללא תשלום, וכך תקבלי את כל התשובות המקצועיות והמהמנות ביותר.
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)