הפחתה באיפור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפחתה באיפור
    שירן דהן
    03/06/2008

היי, קוראים לי שירן ואני בת 17 עוד מעט..
    אני מתאפרת בקביעות מגיל 14 וחצי בערך.
    האיפור כולל: מייקאפ, פודרה, סומק , מסקרה ועפרון שחור...

אני ממש רוצה להפסיק להתאפר או לפחות להפחית בכמות אבל אני לא מצליחה כי אני נראית ממש חיוורת ולא במיטבי..גם בגלל שיש לי עיניים ירוקות וגדולות וריסים דיי ארוכים אבל בהירים מאוד
    כמובן שהמייקאפ והפודרה עושים לי פצעונים על הפנים, ויש לי גם כתמים אדומים שיעברו עם הזמן..ואני מתביישת ללכת בלי להסתיר את זה
    חשוב לציין שאני מקפידה על הניקיון של הפנים, שוטפת פנים פעמיים ביום ומשתמש במוצרים איכותיים. מייקאפ של רבלון, מסקרה של לוריאל וכ'ו...
    אני לא שמה הרבה מייקאפ..אבל הפודרה מכסה את כל הפנים ולכן כל הזמן מעירים לי שאני שמה המון איפור...
    אני מנסה להפחית בכמויות אבל אני נראית חיוורת (במיוחד ללא איפור בעיניים)
    חוץ מזה שהריסים שלי הולכים ונהיים קצרים יותר ודלילים יותר עם הזמן כשאני שמה מסקרה...בבקשה אל תייעצו לי על שזירת ריסים כי זה ממש יקר בשבילי ואין לי איך לממן את זה כל מספר חודשים ..

האם יש משהו אחר לעשות? איך נפטרים מכל האיפור הזה? עשיתי טעות שהתחלתי להתאפר בגיל כ"כ קטן ועכשיו אני תלויה בזה כל בוקר, זה לוקח לי המון זמן כל בוקר לפני הבי"ס ואני ממש מצטערת על זה...
    האם יש איזשהיא צללית או משהו בסגנון במקום מסקרה כדי שלא אהיה חיוורת?
    אני לא יכולה לצאת מהבית שלי איפור בכלל כי אני נראית חולה והאיפור משנה אותי לגמרי...ובמיוחד מבליט לי את העיניים הירוקות והגדולות שלי...

אודה לכן מאוד מאוד על תשובה...ערב טוב =)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפחתה באיפור

הוספת תגובה

• לשירן ....

רוית אסף
    03/06/2008

היי מתוקה,

את מתארת את נפלאות האיפור כל כך יפה... ואני אומרת, למה מגיל 14?? ועוד מייק אפ ופודרה, הרי כל החיים אפשר להתאפר. אבל, לעניינינו, אני בטוחה שרק את, שרגילה לראות עצמך מאופרת, בטוחה שללא איפור תראי חיוורת. לכן, את יכולה להשתמש בסומק / ברונזר משזף, שבהחלט ישווה לך מראה בריא וקורן, מסקרה וגלוס- זה מספיק כדי לתת חיות ואור לפנים, אבל ממש בלי להרגיש עם מסכה על הפנים. אם עורך אינו חלק, את בהחלט יכולה למרוח מעט מייק אפ נוזלי וקליל, רק לשם אחידות הגוון וטשטוש הפצעונים. השתמשי במייק אפ על בסיס סיליקון, שאינו מצריך פידור, וכך תרגישי פחות איפור.
    תטפלי בפצעייך, ואז למעט קרם לחות בעל מקדם הגנה, לא תצטרכי שום בסיס נוסף.
    לא ברור לי מדוע המסקרה פוגעת בריסייך, אם את מסירה איפור כל לילה כולל את המסקרה, אין סיבה לדלילות בריסים כתוצאה משימוש במסקרה. (איכותית כמובן).

הכי חושוב שתקדישי יותר לטיפוח עור הפנים, שימוש בפילינג ומסכה אחת לשבוע, קרם לחות ואפילו ביקור אצל הקוסמטיקאית. ברגע שעור פנייך יראה בריא וזוהר מטבעו, לא תצטרכי יותר מסומק, מסקרה וגלוס - והכל בשתי דקות.

בהצלחה...

רוית אסף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו