העצמה אישית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העצמה אישית
    מיכל
    11/06/2008

היי רוית,
    באחת מראיונותייך דיברת על העצמה אישית.
    מה הקשר שלך לעניין? וכיצד הוא בא לידי ביטוי?

האם אלו קורסים המתקיימים בבית-ספרך?
    אשמח לתשובה.
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העצמה אישית

הוספת תגובה

• היי רחל

רוית אסף
    12/06/2008

היי,

דיברתי על העצמה נשית, כנראה בהקשר של קידום נשים וצרופן למעגל התעסוקתי. הקשר שלי לעניין הוא גם אישי, אני בהחלט מאמינה כי נשים צריכות לטפח עצמן תעסוקתית, להאמין ולבטוח בעצמן ואין שום מניעה בלהיות גם אמא ואשת בית וגם אישה קרייריסטית מצליחה ומסופקת. להיפך, אישה בטוחה בעצמה, שיש לה תחומי עניין ומצליחנית, תקנה כלים הרבה יותר איכותיים לילדיה, גם אם היא לא מגיעה כל יום הביתה באחת בצהריים. וגם קשר מקצועי, במסגרת בתי הספר לאיפור שלי אני מכשירה בעיקר נשים שמצטרפות למעגל העבודה ומצליחות בתחומן. רק הבוקר קראתי על אחת מתלמידותיי, שקיבלה הצעת עבודה מדהימה באחד מערוצי הטלוויזיה להיות מאפרת ראשית ורכזת מאפרים. וזה מקרה אחד מיני רבים. ידיעה כזאת גורמת לי סיפוק עצום!!

בבתי הספר שלי מעבר להכשרות מקצועיות בתחומי האיפור והיופי, יש קורס "המסלול לעצמאות תעסוקתית", בו לומדים איך לתרגם ידע מקצועי לכסף תוך ליווי אישי ומקצועי של מיטב המומחים.

מקווה שעניתי,

את מוזמנת להגיע לאחד מסניפיי ולקבל אינפורמציה נוספת ומקיפה אודות מגוון הקורסים הנלמדים.

יום מקסים,

רוית אסף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו