מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איפור אסיאתיnoa13/06/2008
שלום, אני בת 19 ואני תאילנדית, זה אומר שיש לי עיניים מלוכסנות וגוון עור חום-צהוב .
את יכולה ללמד אותי כיצד להשתמש בצלליות?
איך להתאפר, לפתוח וליצור מראה של עיניים גדולות יותר ?
אני ביום-יום שמה מסקרה+מעגל ריסים, סומק ומידי פעם ליפגלוס
יש לכן טיפים בשבילי ?
אם אפשר להוסיף גם תמונות שיעזרו לי להבין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפור אסייתי
רוית אסף15/06/2008הנדון: איפור אסייתי
שלום רב.
רוב מדריכי האיפור מכוונים לנשים מכל הגזעים, אך גישת ה-ONE SIZE, לא עובדת תמיד. על הפרק, איפור אסייתי.
לכל הנשים באשר הן, יש קומפלקסים עם איפור: כמה להסמיק את הלחיים, מהי צורת קו הליינר המתאימה לעיניים וכיו"ב. הפעם ברצוני להציע שיטות איפור יעילות במיוחד למראה האסייתי.
להלן מראה המתאים ליום ולילה המוצע על ידי, לבנות דמותן של לוסי לו, יוקו אונו, Zhang Ziyi ("נמר דרקון") היפהפיה, ומיס יוניברס המופיעה בסרטים רבים - aishwarya rai .
נתחיל בקביעה: "אין שתי נשים אסייתיות דומות!", המושג אסייתי, פונה לקהל רחב של תרבויות: סין, קוריאה, הודי, ויאטנמי והרשימה ארוכה. והאיפור שיעבוד עבור אחת, לא מחייב שיעבוד עבור אחרת. יש לנו ואריאציות רבות כל כך לגוון עור, צורת העיניים, ומבנה עצמות הפנים.
לפיכך חשוב מאוד ללמוד את הבסיס לאיפור: מדוע אני מניחה צללית חומה כאן ושימר שם? איך אני מעניקה לעיניי מראה מוגדל או לעורי מראה הומוגני? כאשר מבינים עם איזה מוצרים להשתמש ואיך להשתמש איתם, תוכלי להתאים אותם לצרכייך ולפתח את מראה האיפור המתאים לך ביותר, גם אם הוא מראה טבעי, מתאים לעבודה, או מראה סקסי ליציאה למועדון או לאירוע.
וגם אם את כבר חשה כמקצוענית, רכשי טריקים חדשים, טכניקה קלה יותר ומראה מרענן.
אל תתייאשי אם תצרכי מספר תרגולים, זה רק איפור, אחרי הכל. תמיד תוכלי לשטוף הכל ולהתחיל מהתחלה כמובן. קחי את הזמן, תהני וזכרי שהשוני שלנו, הוא שעושה אותנו יפים.
מראה יום:
ראשית, הניחי כמות קרם מייק אפ מדגיש באמצע פנייך. מרחי קרם מייק אפ מטשטש בצד המרוחק ממרכז הפנים. במידה וצריך, מרחי קונסילר תחת העיניים, על הקונסילר וקבעי הכל בסיוע פודרה על בסיס צהבהב. לגבות הוסיפי
קרם חום כהה, בכדי להבליט אותן. מרחי צללית בצבע אפרפר חום על בסיס עפעפייך, הוסיפי צללית חומה אפורה נוספת מעליה, אותה צללית תשמש אותך למריחה תחת קו העין, בכדי ליצור עומק לעין עצמה. הוסיפי קו דק של ליינר בנוסף לצללית החומה, שוב להדגשה. עגלי את ריסייך והוסיפי מסקרה שחורה על הריסים העליונים והתחתונים.
ליצירת מראה טבעי של השפתיים: תחמי את קו השפתיים בעזרת עפרון בצבע טבעי, הוסיפי מריחה קלה של העיפרון על השפתיים עצמן. לאחר מכן, ערבבי ומרחי גלוס בצבע בז' שקוף.
בכדי לקבל מראה לחיים בהיר, מרחי ברונזר בהיר על עצמות הלחיים, וקרם מגדיש מעל הלחיים עצמן.
מראה לילה:
ראשית, מרחי קרם בסיס מדגיש באמצע הפנים. מרחי קרם מייק אפ מטשטש בקצה הפנים. מרחי קונסילר תחת העיניים בשילוב פודרה שקופה. מרחי קרם חום כהה על הגבות, בכדי להבליטן. השתמשי בליינר זוהר סביב כל העין, ניתן להשתמש בכל סוג אחר של ליינר ליצירת מראה מעושן). טשטשי עם הליינר כמעט לחלוטין. הוסיפי הדגשה עם מריחה נוספת של ליינר על קצוות העין. הוסיפי שימר לבן ((off white בקצה הפנימי של העין. סיימי א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)