מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעיםלילוש10/07/2008
אין לי ממש פצעים על הפנים, אבל יש כאלה סימנים של פצעים...כאילו נשאר כזה סימן של פצע שכבר לא קיים חח היום הייתי באיזו חנות והם הציעו לי מין דבר כזה ששמים על הפצע או הסימן(החומר בצבע לבן) ותוך יומיים זה עובר...אז בכלל יש דבר כזה שמעלים את הכתמים האלה של הפצעים? ותוכלי להסביר לי מה בדיוק חלב פנים עושה ומה מי פנים עושים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילוש היקרה
אילה כהן10/07/2008כאשר הפצע מופיע על הפנים ואנו מחטטים בו או "מפוצצים" לפעמים נותר סימן שזה בעצם שטף דם פנימי. בהחלט יש משחות שעשויות להעניק חיטוי וייבוש במידה והנזק איננו חמור.
חלב פנים פותח את נקבוביות העור ומסיר היטב שאריות מתכות שנמצאות בחומרי האיפור למיניהם.
מי הפנים סוגרים את הנקבוביות מבצעים חיטוי להסרת שאיות החלב פנים.
רצוי להסיר את שאריות חלב הפנים בעזרת צמר גפן לח. ורק לאחר מכן לחטא במי פנים.
להשתמע אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדי לא לקנות חלב פנים
לילוש10/07/2008ומי פנים, אפשר להסתפק בדבר אחד שהפעולות שלו הן אותו הדבר? הדיילת אמרה לי שאני פשוט יכולה לקנות את המסכה שלהם, במקום לקנות את החלב והמי פנים - אם אני רוצה חח..זה מספיק רק מסכה? עוד משהו :) יש לי מעט מאוד נמשים ואני שונאת אותם מאוד חח, איך להפטר\להבהיר...?? אני מאוד מודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)