כתמי שמש בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמי שמש בפנים
    לי
    13/07/2008

שלום רב אשמח לדעת אמצעי טיפול (כימיים וטבעיים) ומניעה לכתמי שמש בפנים. כמו- כן אשמח לדעת האם טיפול בלייזר אפקטיבי גם כן. המון תודה לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתמי שמש בפנים

הוספת תגובה

• לי שלום לך

אילה כהן
    13/07/2008

יש היום הרבה מאוד משחות שמבהירות כתמי שמש בפנים. מה שחשו ב שתדעי בנוגע לרובן הוא שזה ממש כמו חתונ ה כתולית. כלומר את מחוייבת להקפיד על טיפול למשך תקופה ממושכת ועיקבית. ברוב המקרים ניתן להשיג תוצאה של ריכוך הפיגמנט דבר המשפר בצורה משמעותית את המראה של הכתמים.
    בנוגע לטיפולים כימיים כמובן שישנם פילינגים עמוקים שהטיפול כרוך בחדירה מאוד עמוקה וכמובן רצוי לעשות אצל הטובים ביותר בתחום .
    אין לי הרבה אינפורמציה לגבי טיפול בלייזר צר ליץ
    רצוי לעשות טיפולים מסוג זה בחודשי החורף שכן החשיפה לשמש ממש לא מועילה לטיפול. וכן להקפיד ללכת עם קרמים שמסנני קרינה ומגנים על העור. דרך אגב גם במייק אפ יש מסנני קרינה ומומלך במידה ויש לך פגמנטים המופיעים כתוצאה מחשיפה לשמש למרוח מידי יום.
    מקווה שעזרתי . ביי אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו