איפור לפיגמנטציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפור לפיגמנטציה
    שרה
    22/07/2008

שלום רב, היי רווית ראשית תשובתייך וסבלנותך ראויים לשבח. הייתי מעוניינת שתיתני לי טיפים כיצד להתאפר בעדינות למרות שיש לי כתמי פיגמנטציה בפנים ובשפם אני לא אוהבת שהמייק אפ נראה עליי כמסיכה הייתי מעוניינת לדעת האם אפשרי להתאפר בעדינות אבל עם הסתרה של הכתמים תודה רבה שרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איפור לפיגמנטציה

הוספת תגובה

• שרה שלום

אילה כהן
    22/07/2008

ראשית ניתן להשתמש במייק אפ נוזלי שמרקמו כשמו נוזלי וקליל שמרגיש ממש כמו קרם פנים. נכון להיות במידה וכתמי הפיגמנטציה שלך הם תוצאה של חשיפה לשמש ישנם מייק אפים בעלי מסנני קרינה המגנים על עור הפנים ומשמשים ממש כמסך בין השמש לעור.
    היתרון במייק אפ הנוזלי הוא שמרקמו הקליל לא מקנה מראה כבד. חשוב לרכוש מייק אפ בעל רמת כיסוי גבוה על מנת להבטיח את כיסוי הפיגמנטים.
    קצת סומק בגןן ורדרד יקנה לעורך מראה זוהר. אצלנו ברשת ניתן להשיג את הטרקוטה המדהימה שזה מעין סומק עם שימר . קצת גלוס עם פיגמנט או ללא מסקרה וצאי לך לעוד יום נפלא .

בהצלחה ותמיד כאן עבורכם אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיילה המקסימה

שרה
    23/07/2008

ראשית תודה רבה על תשובתך המהירה , אך אני מעוניינת לדעת האם יש צורך להוסיף פודרה או שרק מייק נוזלי יספיק? תודה מראש שרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשרה

אילה כהן
    30/07/2008

תפקיד הפודרה לקבע את המייק אפ לעור הפנים. ובמקרה שהעור שמנוני גם מונע הברקה של העור. במידה ועור פנייך אינו יבש במיוחד ניתן גם להוסיף את הפודרה.
    אילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשרה- מייק אפ תיקוני.

רוית אסף
    23/07/2008

היי שרה,

תשובתה של איילה מספקת. אני רק רוצה להוסיף שיש מייקאפים תיקוניים לכיסוי כתמים בפנים. לדוגמא מייק אפ ירוק מנטרל אדמומיות ולכן מי שסובלת מקופרוז יכולה למרוח מעט מייק אפ תיקוני בגוון ירוק על האזור האדמומי ומעליו מייק אפ רגיל המקנה גוון אחיד לפנים. אותו כנ"ל עם כתמי פיגמנטציה.אם כיסוי של מייק אפ רגיל בגוון עורך אינו מספיק, אזי מרחי על הכתמים בטפיחות מייק אפ תיקוני בגוון סגול ומעליו טשטשי עם מייק אפ בגוון עורך לכיסוי אחיד. את המייקאפים התיקוניים משיגים רק בחנויות לאיפור מקצועי. אם את באזור ירושלים, באר שבע או אשדוד, את מוזמנת להגיע אל אחד מסניפינו ונתאים לך בשמחה. אם לא, אז פשוט גשי לחנות איפור מקצועי באיזור מגורייך.

בהצלחה,

רוית אסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוית המקסימה

שרה
    24/07/2008

תודה רבה על תשובתך ועדכונך באמת אמסה להגיע לאחת מרשת הינויות שלך על מנת שתתאימו לי איפור נכון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו