שאלה בקשר לאיפור!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לאיפור!
    אורטל
    10/08/2008

שלום לך רווית ! רציתי להתייעץ איתך בקשר לאיפור עיניים ...צבע עורי שחום וקניתי עיפרון עיניים טורקיז זוהר ...הבעיה היא שאני לא יודעת איך אפר את העין עם העיפרון ..אם אני שמה את העיפרון התורכיז מתחת לעין ...איזה צללית אני אשים למעלה שתשתלב הכי טוב ? בתודה מראש לך על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לאיפור!

הוספת תגובה

• הי אורטל..

רוית אסף
    11/08/2008

היי,

ראשית אמליץ לך לעבור על העיפרון עם מעט צללית באותו הצבע בדיוק, כך העיפרון לא ימרח וישאר לאורך זמן. גווני הכחול והטורקיז משתלבים מאוד יפה עם גווני האדמה, חומים למיניהם, גוונים שקטים יותר של ירוקים וגם כחולים. היות והטורקיז הוא צבע מאוד דומיננטי ובעל נוכחות, הייתי מעדנת אותו עם גוונים שיתאימו גם לגוון עורך, כמו ירוק זית, ברונזה שיתנו מראה הרמוני יותר. מנגד, צבעי פסטל קרים כמו ירקרק, ורוד בייבי, תכלת, סגלגל או טורקיזים בגווני הכחול והירוק וסגול עז יתנו מראה עשיר ומרשים יותר.

פשוט תנסי.... הכי חשוב ליצור מראה הרמוני כולל בהתחשב בגוון העור, העיניים והשיער.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרווית אסף, תודה על התשובה המפורטת!

אורטל
    11/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורטל- בכייף ובשמחה רבה!!

רוית אסף
    12/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו