שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מירה
    31/08/2008

שלום רב, עשיתי לעצמי שיזוף של ג'ייד הצבע דווקא בסדר הבעייה שלא יצא לי אחיד יצא לי פסים פסים כנראה שהמריחה לא היתה טובה. איך אני יכולה להוריד אותה? (אם אפשר משהו ביתי שאני יוכל להוריד במידי) ואיך אני יכולה למרוח בלי שיהיו לי פסים? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שיזוף לא אחיד...

רוית אסף
    02/09/2008

הקרמים המשזפים יורדים במים, מקלחת אחת - שתיים וכל הצבע יורד. זה הפתרון היחידי.
    לשם השגת גוון אחיד, יש למרוח את הקרם בצורה אחידה על כל הגוף. הפסים נוצרים, בדר"כ אחרי כמה מריחות כאשר יש שכבות אחת על השניה ובמקביל באזורים מסויימים הצבע יורד, לכן, נוצרים הבדלי הצבעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מירה

שלי
    23/09/2008

יש לי נסיון גדול עם כל הקרמים המשזפים גם את של גייד ניסתי, לאחרונה נסיתי את הקרם של לוראל והוא פשוט מעולה קודם כל כי רואים את הצבע הוא לא שקוף כמו שלי גייד ועדיף שתעשי את המריחה באור יום ממש ככה את יכולה לראות אם נוצרו לך פסים גם לי הייתה את בעיית הפסים והקרם של לוראל פתר לי את הבעיה, בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו