היי:)זקוקה לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי:)זקוקה לעזרה
    ג'וזפין
    02/10/2008

אני זקוקה להמלצה על קוסמטיקאית טובה שמטפלת בבעיית סבוריאה בפנים באזור ירושלים. לצערי אין לי ממי לבקש המלצה שכן בסביבה שלי אף אחת לא הולכת לקוסמטיקאית(או שלפחות לא לכזו שיכולה לטפל בבעיה הזו).התייאשתי כבר לגמרי,ואני גם לא יכולה ללכת לסתם מישהי,מכיוון שלא אעיז להפקיד את פניי בידי מישהי לא מקצוענית,אחרי כל הדברים שעברו על עור פניי....מקווה שתוכלו לעזור!!! תודה מראש על ההתייחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי:)זקוקה לעזרה

הוספת תגובה

• קוסמטיקאית בירושלים- מישהי מכירה???

רוית אסף
    02/10/2008

אשמח אם בנות הפורום ימליצו לך, אינני מכירה קוסמטיקאית בירושליים. סורי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגו'זפין שלום

אילה כהן
    03/10/2008

המלצה חמה שלי חנה גור באזור תלפיות בירושלים חפשי את הטלפון שלה ב 144 יש לה שנות וותק רבות והיא פשוט קומטיקאית מעולה . שבת שלום אילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!רצתי לקבוע תור:)שבת שלום..

ג'וזפין
    03/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו