מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפתייםיעל03/10/2008
היי יש לי שפתיים מאוד קטנות והייתי רוצה להגדיל אותן אך לא בעזרת בוטוקס או הזרקות... אני בת 17. שמעתי על מוצר בשם ליפ פלומפר ונייקד קיס של חברת עופרה אם אני לא טועה. אין לי איך להשיג את זה, האם יש משהו אחר שיעזור לי להגדיל את השפתיים? אפילו מעט. ועוד שאלה בבקשה, יש לי כמה נקבוביות פתוחות באיזור הלחי ואני לא יודעת איך אפשר להעלים אותן או לפחות לצמצם. זה ממש מוריד לי מהביטחון וגורם לי לכיעור. מה יכול לעזור? תודה רבההה ויום טוב!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב לי לציין...
יעל03/10/2008שכבר הייתי אצל קוסמטיקאית בטיפול פנים ולא נראה שיפור לעין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל היקרה
אילה כהן03/10/2008המוצרים שהזכרת של חברת עפרה יש בהם אפקט הטפחה זמני בלבד וגם לא לכל אחת צריך לעשות איזשהו טסט מכיוון שהמוצר לא עובד על כל אחת.
ביחס לנקבוביות הפתוחות ישנם מסכות מכווצות התייעצי עם קוסטיקאית טובה .ביום יום את יכולה להשתמש במייק אפ שיגרם לעורך להראות חלק אחיד
מקווה שעזרתי שבת שלום אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילה
יעל03/10/2008בהחלט עזרת אבל יש לי כמה שאלות.. האם יש מוצר אחר זמני לניפוח השפתיים? והטיפול בנקבוביות באמצעות מסכה מחייב קוסמטיקאית או שיש מסכה ביתית?אם כן, מהי? תודה רבההההה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל
אילה כהן06/10/2008אינני מכירה תכשיר אחר לניפוח שפתיים.
לגבי מסכות חסרה לי אינפורמציה לגבי סוג העור שלך וגם לגבי גילך. המגוון הוא גדול ביותר. מה שחשוב הוא שהמסכה תתאים לסוג עורך. גם בפנייה לאחד מרשתות הפאם ובתקווה שתיתקלי באמינות מצד היועצת תוכלי לקבל גם ייעוץ הולם.
לילה טוב אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל- עיבוי שפתיים...
רוית אסף07/10/2008היי מתוקה,
עיבוי שפתיים תמידי יכול להעשות ע"י הזרקת סיליקון לשפתיים. זו הדרך היחידה, למיטב ידיעתי, שאינה מצריכה טיפולים חוזרים למעט מס' זריקות עד לתוצאה הרצוייה. את יכולה לקבל תוצאה מושלמת וטיבעית, בהנחה שכמות החומר המוזרקת נכונה לפרופורציות שלך. אני ממליצה לך לגשת לדר' סנטר, אני מכירה רבות שעשו שם וזה נעשה בצורה מבוקרת ובכמה פעמים כך שאת קובעת איך שפתייך יראו.
רעיון נוסף למעין עיבוי זמני, הוא מריחת אמלה. אמלה זו משחה מאלחשת שגורמת להרחבת כלי הדם ולכן למעין "ניפוח" באזור. זהו פתרון זמני ביותר לכשעתיים והוא מינורי אבל בהחלט נראה, אפשרי לפני אירוע או צילומים.
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוית -איך את מעיזה להציעה סיליקון?
הילי10/10/2008סיליקון הוא נוזל מסוכן מאוד שמספר מועט של רופאים משתמשים בו למילוי שפתיים או למילוי קמטים-רופא אחראי ורציני לא יתקרב לסיליקון שהוא חומר מסוכן והנזקים שהוא גורם הם לכל החיים -שאפילו עם ניתוח אי אפשר להוציאו -סיליקון גורם לדלקות ,סיליקון נודד ממקום למקום ,סיליקון יוצר סביבו גושים ------99 % מהרופאים בארץ מתנגדים דבר נוסף -ישראל היא המקום המפגר היחידי בעולם שהסיליקון עוד קיים אצל מספר מצומצם של רופאים חסרי אחריות שכל מה שהם רואים לנגד עיניהם זה תאוות כסף וחוץ מזה : כדאי שבפעם הבאה שאת ממליצה על מכון זול ועל חומר אסון תעשי שיעורי בית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנחמה - כנראה שחווית שרלטנות וחבל.
רוית אסף12/10/2008נחמה יקרה,
אם היית קוראת את תוכן דברי כמו שצריך, היית מבינה שראשית אני מציעה אופציה שאני מכירה וראיתי את תוצאותיה, אני אף פעם לא מחליטה עבור אף אחת ובשום נושא. אני יכולה רק להציע. שנית, לעניין הזרקות סיליקון, מהכרותי המאוד שיטחית, (ולכן תמיד אני מפנה להיוועצות רופא מומחה) יש הבדל בין סיליקון נוזלי שמוזרק באזורים מסויימים ובכמויות מסויימות. היות והשאלה היתה לגבי עיבוי שפתיים, ולא לגבי מילוי קמטים, אזי ניתן בהחלט לבדוק אופצייה של הזרקת סיליקון באזור, היות וזה נעשה בכמות מינורית מפעם לפעם, ניתן לעצור בדיוק מתי שרוצים מבלי לחשוש ממראה של גושים. אגב, התופעות שאת מתארת, בהחלט יכולות לקרות ולכן גם אם מחליטים, יש להגיע לרופא מומחה ובדר' סנטר יש רק מומחים. את מציינת ששום רופא אחראי לא ישתמש בהזקרת סיליקון, וזו טעות, כי לא מעט מין השמות המוכרים, משתמשים בחומר וזה אפילו מתפרסם. לגבי הזרקות למילוי קמטים, אינני יודעת, יתכן שיש חומרים יעילים וטובים יותר.
כנראה שקראת מאמרים שהעידו רק על אסונות..., כל הדמויות המוכרות, שתמונותיהן מופיעות בכל מקום, כולל דוגמניות שאת מכירה, עשו עיבוי שפתיים ע"י סיליקון. אני מסכימה איתך, שאצל חלקן זה מוגזם ולא יפה , אבל אצל רבות אחרות זה מקסים, שאפילו לא ניתן לראות.
יום מקסים!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוית האם עשית בעצמך סיליקון בשפתים?
גל12/10/2008האם עשית סיליקון בשפתיים? מהתשובה שלך הסקתי שאולי כן... כי שלך נראות טבעיות ממש, אבל בכל זאת עבות, יותר ממה שאני זוכרת... אם כן, אפשר לדעת בבקשה איפה עשית? תודה רבה, ואני מקווה שאני לא חוצפנית... אגב, אני אמנם לא משתתפת בפורום, אך אני קוראת נאמנה של התשובות שלך. הן מאוד מקצועיות ומנוסחות בבהירות! כל הכבוד! כנראה שבחרו במקצוענית אמיתית לנהל את הפורום הזה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גל,
רוית אסף13/10/2008גל יקרה,
אישית לא עשיתי, אבל אני מכירה סביבי כל כך הרבה שכן עשו ולכן אני באמת בבטחון ממליצה. כמובן, ששוב, חשוב לעשות זאת בהדרגה וגם אם בפעם הראשונה, שניה לא רואים שינוי, זה בסדר גמור, כי עדיף להזריק כמות מינורית, שיש עליה שליטה מאשר כמות גדולה, שיכולה ליצור גושים ונפיחויות שלרוב אין כ"כ דרך חזרה. בעברי הרחוק, ליוויתי את עניין השיווק בדר' סנטר בת"א לתקופה קצרה, אך, יצא לי לראות מאוד מקרוב את אופן העבודה ומגוון הרופאים המאוד מקצועי שיש שם. זו הסיבה שגם המלצתי ללכת ולבדוק שם. אני יודעת שבנות היו מגיעות ל 6, 7 פגישות ואפילו יותר, ורק בפעם השלישית לערך, היו מתחילות לראות הבדל שנבנה בהדרגה מפעם לפעם. לכן זה יוצא טיבעי ולא מוגזם. יש חשיבות גם למרווחים שבין זריקה לזריקה. לזכרוני, יש להמתין כשלושה שבועות בין הזריקות היות שבזמן הזה הסיליקון מגיע למיצוי מבחינת הנפח שהוא יוצר. אני חוזרת ואומרת שוב, כל התערבות של חומר חיצוני, עלולה ליצור סיבוך כזה או אחר, אבל היות ומילוי שפתיים כ"כ פופולרי ושכיח, כנראה שזה לא צריך להפחיד, כמובן שיש להגיע לרופא נכון.
אישית אני מאוד בעד שיפור המראה החיצוני, שאין ספק משפיע על ההרגשה הפנימית, וביום שאזדקק למילוי קמטים, אעשה זאת בשמחה. צריך להבין, שלא מדובר בניתוח ובטח שלא בהרדמה. מילוי שפתיים היום זה כמו ללכת לטיפול אצל קוסמטיקאית וכנ"ל הזרקות בוטוקס למילוי קמטים. ההבדל בין סיליקון לבוטוקס, הוא שסיליקון הוא חומר שאינו מצריך טיפולים נוספים ואילו בוטוקס הוא חומר שנספג ולכן אחת לכמה חודשים יש לחזור על הפעולה.
בקיצור, היות ואינני רופאה, תשובותיי מסתמכות על ידע (לא מקצועי) ומראה, אבל בהחלט יש להיוועץ עם רופא לפני התחלת טיפול.
בהצלחה וחג שמח!!
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרווית -סיליקון מקור לצרות
הילי15/10/2008אני מוזרקת של סיליקון על ידי רופא פלסטיקאי שרוב האוכלוסיה שמעה את שמו -מאז חיי אינם חיים ! אסור בתכלית האיסור להזריק סיליקון לשום מקום בגוף ---אף רופא רציני לא מזריק או ממליץ על סיליקון -----תישעים ותשעה אחוזים של הרופאים בישראל לא מזריקים סיליקון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן ניתן לקנות את המוצר??
אלמוני14/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן ניתן לקנות את המוצר "אמלה"??
אלמוני14/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפתיים - תגובה
רוית אסף18/01/2011היי מתוקה,
להגדיל שפתיים אפשר או ע"י תיחום בעזרת עיפרון שפתיים. יש לתחום את קו השפתיים מעט מעל וחשוב שתמלאי את השפתיים באותו העיפרון. או כמובן ע"י בוטוקס שזה פתרון לאורך זמן יותר...
לגבי הנקבוביות, מאוד חשוב ניקיון הפנים על בסיס יומי. חלב פנים מטרתו לפתוח את הנקבוביות ולנקות אותן, ומי פנים- מטרתם לסגור את הנקבוביות.
מניחה שסוג עורך שומני ולכן יש לטפל במוצרים נכונים המתאימים לעור שמן.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)