מטופל ברואקוטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מטופל ברואקוטן
    עדי ב.
    10/11/2008

אני מטופל ברואקוטן מזה כארבעה וחצי חודשים . כבר כמעט ולא צומחים פצעים חדשים אך נראים על הפנים עדיין פצעים ישנים שלא הגלידו . נראה שהרואקיוטן פוגע בתהליך הגלדת הפצעים. האם זה מוכר ונורמלי? שאלה נוספת , לאחרונה שמתי לב שהשיער שלי , שהוא שומני ,הרבה פחות כך. האם המצב(המבורך) הזה צפוי להשתנות בתום הטיפול? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מטופל ברואקוטן

הוספת תגובה

• היי עדי

רוית אסף
    11/11/2008

היי,

אני ממש לא מכירה את המוצר והשלכותיו, כך שאני מקווה שהחברים בפורום ידעו לענות. בכל מקרה, מה שאני תמיד ממליצה, כשמדובר בתכשירים/ טיפולים רפואיים, ממש כדאי לחזור לרופא העור ולהיוועץ איתו. אני בטוחה שתשובתו תהיה הכי מקצועית. אגב, על רופא עור מצויין אני יכולה להמליץ, לא ידוע לי מהיכן אתה בארץ, אבל דר' סטמפלר מראשל"צ, רופא עור מצויין!! ומומלץ ביותר.
    הוא גם עובד עם קופ"ח.

בהצלחה...

רוית אסף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי רואקוטן

ימית
    14/11/2008

ברואקוטן יש חומר פעיל מסוג רטין A והוא זה שאחראי לכל התהליך, בעצם ברגע שאנו בולעים את הכדורים הגוף "פולט" את כל פסולת העור ע"י הוצאת פצעים מוגלתיים פי כמה וכמה יותר ממה שהיה קודם, מאוד רצוי לשלב במהלך התקופה הזו טיפול של קוסמטיקאית רפואית שמורשית לעבוד ספציפית עם חומרים לראוקוטן אחרת יתכן נזק! ברוב המקרים בתחילת התהליך העור נוטה להיות רגיל-שמן, באמצע הופך להיות יבש ולבסוף רגיל אך עדין מאוד... סביר להניח שיש לך צלקות מלפני הטיפול וזה נראה כמו אי הגלדה ... בהצלחה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו