שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ציפי
    19/11/2008

עשיתי אתמול איפור קבוע בגבות וזה נראה נורא לא רק בגלל הצבע האטום הנוראי אלה בגלל שהצורה ממש לא מחמיאה לי לפנים וזה בעדינות..אני רק בת 23 וזה מבגר אותי מאוד אין לי חשק לצאת מהפתח של הבית!אין לי למי לפנות ומי שעשתה לי את זה אמרה שאין מה לעשות עם זה כרגע....:(..איך מורידים את זה??????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• היי ציפי

רוית אסף
    20/11/2008

היי מותק,

מהכרותי, איפור קבוע נראה מאוד בולט בהתחלה, הפיגמנט של נצבע עדיין טרי ולכן חזק. זה דוהה ונראה טיבעי יותר עם הזמן. אולם אם הצורה לא מוצאת חן בעינייך, זו בעיה אחרת.
    היות ובבתי הספר שלי מלמדים גם איפור קבוע, אזי אני יודעת שיש צבע מתקן, בגוון מייקאפ שמיועד לתיקון פגמי עור. אני יכולה להציע לך לגשת למי שאני מכירה- חב' ביוטי לוק, שנמצאת בכפר סבא (הם מלמדים בסניפים שלי), מדובר בחברה רצינית ומקצועית בעלת כל התקנים הנדרשים.
    אין לי את הטלפון בזמינות כרגע, אני מחוץ למשרד, אבל ב 144, תשיגי אותו, דברי שם עם רחלי או ענת, את יכולה לומר שהפנתי אותך. תסבירי את הבעיה, אני משוכנעת שיעזרו לך או לפחות ייעצו לך מקצועית.

מקווה שעזרתי... בהצלחה,

רוית אסף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו