מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור בעייתי-מאוד-!=[גבות.21/11/2008
רווית,שלום=] יש לי בעיה מאוד מאוד קשה ומציקה!=[ אני בת 14 וחצי,והעור שלי נורא ואיום! יש לי מלא נמשים,שערות על הפנים,חצ'קונים,ומלא שחורים!=[ מכיוון שאין לי עם מי להתייעץ בקשר לזה,אז החלטתי לשאול אותך, מה אפשר לעשות? אני יודעת שיש טיפול נמשים ב"פאם קליניק"ברמת אביב. אלה לא נמשים יפים כאלה,אלה כתמים לא מוגדרים כאלה! עם השערות אין לי מושג מה לעשות!,יש לי גם מלא שערות בייבי,כמו שיש לג'ניפר לופז, מכירה?השערות הקטנות האלה שגודלות מלפנים ולא צומחות יותר. עם השחורים אני גם לא יודעת מה לעשות!=[ כי גם כשמנקים את השחורים נשארים חורים כאלה נכון? אופ באלי למות,רווית בבקשה תעזרי לי,תייעצי לי,אם תוכלי לברר לי לפחות מה אפשר לעשות עם זה,(אם את לא מבינה בזה כאילו)אני ממש אשמח ואני ממש יודה לך! אני יודעת שהיום כמעט הכול אפשרי,אני לבנה מאוד והכול ממש בולט!:((((((((((( אני רוצה עור פנים חלק מאוד כמו שלך! את ממש מהמממת!=] מחכה לתשובה, תודה מראש!*_*
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מתוקה...
רוית אסף23/11/2008ממי, לא להתייאש!! שחורים ושערות על הפנים, בהחלט ניתנים לטיפול ולפתרון, ונמשים, גם ניתן להפחית ע"י מוצרי הבהרה למיניהם, למרות שבדר"כ זה אפילו חיינני ויפה.
בכל מקרה, היות ומדובר בפנייך, לא הייתי נכנסת להמלצות של חומרים ותכשירים, מבלי להכיר ולראות את פנייך, שוחחתי עם קוסמטיקאית, ודעתה כדלקמן:
ראשית שערות בפנים לא ניתן בגילך להסיר ע"י לייזר/ אפילציה או כל שיטה אחרת יעילה יותר, תצטרכי לחכות עד גיל 17, בינתיים את יכולה להשתמש בשעווה ורק אצל קוסמטיקאית שיש לה את התכשירים המתאימים לריכוך העור וטיפול אחרי שעווה. היא גם תיתן לך מענה ל"שחורים". בשום פנים ואופן אל תפוצצי ח'צקונים, זה עלול לגרום לצלקות מיותרות.
עניין הגיל מאוד קריטי בגלל שינויים הורמונאליים ולכן, בקיצור גשי לקוסמטיקאית מומלצת באיזור מגורייך.
לא ידוע לי לגבי הטיפול בנמשים שהזכרת
בהצלחה מתוקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)