איך להתאפר!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להתאפר!!!
    -
    22/12/2008

אני בת 18 יש לי פצע פה ופצע שם, טיפה נמשים ושחור מתחת לעיניים והחלטתי שאני רוצה להתחיל להתאפר גם כדי להסתיר את כל זה וגם כי בא לי חח קניתי פעמיים מייקאפ ופעמיים הוא לא היה טוב ! פעם של לוריאל שהתברר לי אחר כך שזה בכלל לנשים מעל 30 + ועכשיו של רבלון זה שיש בו כמה צבעים....קניתי גם קונסילר של ג'ייד אבל הוא פשוט גרוע ! איך אני יודעת מה לקנות?אני רוצה איפור עדין יפה ושיראה טבעי, שיתן לעור מראה חלק ... או אפילו כמו בתמונה של רווית אסף... איזה מייקאפ זה?:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך להתאפר!!!

הוספת תגובה

• יש לי עור מעורב\שמן

-
    22/12/2008

אמרתי פצעים פה ושם בסנטר ובמצח, אבל הקוסמטיקאית התעקשה שהוא שומני...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתוקה- אל ייאוש!!!

רוית אסף
    24/12/2008

היי מותק,

למה להתייאש??, זה בדיוק מה שקורה שקונים אלף חברות שיש על המדף מבלי להתאים פעם אחת כמו שצריך... ראשית, יש המון חברות טובות, מה שחשוב שיותאם עבורך בדיוק המייק אפ המתאים לסוג וגוון עורך. אני מתרשמת שיש לך עור שומני, אז את חייבת להשתמש במייק אפ נטול שומן. שזה בדיוק ההפך מהמייק אפ של רבלון שמיועד לגיל בוגר יותר והוא על בסיס שומן!!
    ממליצה לך לך על מייק אפ נוזלי "אויל פרי" שגם יתן לך כיסוי עדין וקל וגם יתאים לסוג עורך. לגבי חברה כזו או אחרת, הכי טוב תיוועצי בדיילת יופי שתראה את עורך וגם תתאים לך את הגוון המתאים. את כמובן מוזמנת להגיע לאחד מסניפי בתי הספר לאיפור שלי בב"ש או ירושלים (בעוד כחודשיים יפתח בת"א...), ונתאים לך בשמחה כולל הדרכה אישית.

רק אל תתייאשי...

שלך,
    רוית אסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהה אז עדיף נוזל לעור פנים כמו שלי?

-
    24/12/2008

אוקיי...איפה אתם פותחים בת"א ?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואם אני קונה שומן

-
    24/12/2008

מייקאפ שהוא לא נטול שומן ושמה אז יצאו לי יותר פצעים? איך אני יודעת אם יש עליו או לא?אם הוא נטול פשוט כתוב עליו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו