עיגולים כחולים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיגולים כחולים.
    א'
    28/12/2008

היי רווית\אילה... יש לי שאלה שמטרידה אותי, יש לי עיגולים כחולים מתחת לעיניים,לא שקיות שחורות,אלא עיגולים כחולים. ובאופן קבוע אני צריכה לשים קונסילר וגם זה לא הכי עוזר,זה ממש מטריד! זה נותן מראה עייף ועיניים קצת מכוערות... יש לזה פתרון? אני ממש מקוה שכן... מחכה לתשובה. תודה מראש=]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיגולים כחולים.

הוספת תגובה

• שלום לך א'

אילה כהן
    30/12/2008

ישנם סיבות רבות אפשריות לעיגולים מתחת לעיניים, ישנם שסובלות מכך בשל עייפות מצטברת, חוסר שינה , שתייה לא מספקת, וגם עיניינים גנטים המשפיעים על אזור העיניים במצבים קיצוניים מאוד זהו מאפיין של בעיות כבד (אך בבקשה הינני זהירה מאוד בדברי משום שהדבר דורש איבחון מדוייק) לא כתבת איזה קונסילר ניסית ובאיזה גוון, בכל מקרה את צריכה קונסילר שתת הגוון שלו הוא כתום בשום אופן לא קונסילר בהיר. אם את משתמשת במייק אפ נוזלי נטרלי באמצעותו את הכהות סביב העיניים ובמידת הצורך תוכלי להשתמש בקונסילר.
    אלו רק תיאוריות חסר לי בעיקר הנתונים הטבעיים שלך על מנת להיות מדוייקת , בכל מקרה חמודה נשמח לעזור במידה ואת גרה באזור רשת בתי הספר שלנו בירושלים
    אשדוד, באר שבע.
    בהצלחה אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו