מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיגולים כחולים.א'28/12/2008
היי רווית\אילה... יש לי שאלה שמטרידה אותי, יש לי עיגולים כחולים מתחת לעיניים,לא שקיות שחורות,אלא עיגולים כחולים. ובאופן קבוע אני צריכה לשים קונסילר וגם זה לא הכי עוזר,זה ממש מטריד! זה נותן מראה עייף ועיניים קצת מכוערות... יש לזה פתרון? אני ממש מקוה שכן... מחכה לתשובה. תודה מראש=]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך א'
אילה כהן30/12/2008ישנם סיבות רבות אפשריות לעיגולים מתחת לעיניים, ישנם שסובלות מכך בשל עייפות מצטברת, חוסר שינה , שתייה לא מספקת, וגם עיניינים גנטים המשפיעים על אזור העיניים במצבים קיצוניים מאוד זהו מאפיין של בעיות כבד (אך בבקשה הינני זהירה מאוד בדברי משום שהדבר דורש איבחון מדוייק) לא כתבת איזה קונסילר ניסית ובאיזה גוון, בכל מקרה את צריכה קונסילר שתת הגוון שלו הוא כתום בשום אופן לא קונסילר בהיר. אם את משתמשת במייק אפ נוזלי נטרלי באמצעותו את הכהות סביב העיניים ובמידת הצורך תוכלי להשתמש בקונסילר.
אלו רק תיאוריות חסר לי בעיקר הנתונים הטבעיים שלך על מנת להיות מדוייקת , בכל מקרה חמודה נשמח לעזור במידה ואת גרה באזור רשת בתי הספר שלנו בירושלים
אשדוד, באר שבע.
בהצלחה אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)