סבוריאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סבוריאה
    נאוה
    28/12/2008

שלום, אני סובלת מאוד מסבוריאה על עור הפנים שמכערת אותי מאוד. ניסיתי מייק אפ אבל זה יצר גירוד חזק והיה בלתי נסבל. האם יש איזה פתרון עבורי? תודה נאוה המיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סבוריאה

הוספת תגובה

• לנאוה שלום

אילה כהן
    30/12/2008

אני תקווה שאת מטפלת בעור הפנים שלך, תפקידו של המייק אפ לתת כיסוי אחיד לעור הפנים אך בשום פנים הוא איננו מטפל בעור.במקרים קשים של סבוריאה ייתכן שהעור מאוד מגורה ועל כן חשת גירודים . אנא העזרי בקוסמטיקאית טובה שתתאים לך מוצרים שלא יזיקו לעורך.
    בהצלחה אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי איילת

נאוה
    31/12/2008

אני מיואשת כי הייתי כבר אצל רופא עור, שהסביר לי שאין הרבה מה לעשות, זאת נטיה של העור וזה לכל החיים, יש טיפול בקורטיזון/סטרואידים שלא ממש כדאי לעשות, כי בכל זאת סטרואידים...האם לדעתך קוסמטיקאית תוכל לעזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנאוה

אילה כהן
    04/01/2009

תנסי חמודה מה יש לך להפסיד. בהצלחה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבוריאה

רינת
    08/04/2009

לנועה היקרה יש קרם של אנה לוטן שנקרא ברבדוס והוא עושה נפלאות אני קוסמטיקאית שגרה בקנדה ומוכרת את זה ללקוחותיי והם מאוד מאוד מרוצים ועם המצב קשה באמת יש להם קרם מקומי אחר שאת יכולה להשתמש בנוסף כל כמה ימים . את יכולה להשיג את זה אצל קוסמטיקית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו