מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בית ספר לאיפורmesubit07/01/2009
שלום רוית, למדתי איפור בביה"ס מוכר בארץ. יצאתי משם מאוכזבת ומרגישה שלא למדתי דבר. מה את ממליצה לי לעשות. האם ללכת ללמוד בביה"ס אחר? או לקחת שיעורים פרטיים ממאפרת למאפרת? אודה לתשובה כנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבל מאוד!!
רוית אסף08/01/2009היי מתוקה,
חבל מאוד, אני מניחה ששילמת לא מעט ואינך שבעת רצון מין התמורה לכספך. ראשית, אני מציעה שתגשי למנהל/ת ביה"ס בו למדת ותבקשי לקבל שיעורים נוספים או תרגולים אישיים עם מורה/ מאפרת שתנחה אותך ותחזק אותך במה שצריך. ללכת ללמוד בבי"ס אחר, או לקחת שיעורים פרטיים ידרוש ממך לשלם שוב ולכן תנסי קודם להשלים את החסר במקום בו כבר שילמת. שנית, הרבה פעמים, לתלמידים יש תחושה שהם מסיימים את הקורס ולא ממש יודעים איך לעבוד לבד. זה בעיקר נובע מחוסר ביטחון, אז אם זה המקרה, אני יכולה להרגיע אותך ולומר שמספיק אם תגיעי להשתלמויות ולשיעורי העשרה גם בביה"ס שבו למדת (וזה בדר"כ ללא תשלום) או בכל מיני חברות לאיפור ופורומים באינטרנט שעושים כל הזמן השתלמויות איפור (לרוב בחינם או בעלות זניחה), כמו פורום "ביביוטי" של אורית ויזל, שכל הזמן מפרסמת השתלמויות למאפרים, והניסיון הזה מאוד יעזור לך ויחזק אותך בתחום. אם ממש את מרגישה שאינך יודעת כלום, אז האפשרויות בעיני, או להתחיל קורס מחדש ואכן בבי"ס אחר (תבדקי המלצות של תלמידים, זה תמיד עוזר...) או לקחת מס' שיעורים ממורה פרטית ואשמח להמליץ לך.
אגב, הסניפים שלי נמצאים בב"ש ובירושליים, אז אם את באזור, אני מזמינה אותך בשמחה רבה. בת"א אמור להיפתח בסביבות אפריל.
שיהיה בהצלחה מתוקה ותעדכני אותי מה את עושה,
שלך,
רוית אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוית תודה רבה.
mesubit11/01/2009עזרת לי מאוד. אשמח לעדכן אותך. ושוב תודה רבה ואחכה לפתיחת הסניף בת"א.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)