בית ספר לאיפור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בית ספר לאיפור
    mesubit
    07/01/2009

שלום רוית, למדתי איפור בביה"ס מוכר בארץ. יצאתי משם מאוכזבת ומרגישה שלא למדתי דבר. מה את ממליצה לי לעשות. האם ללכת ללמוד בביה"ס אחר? או לקחת שיעורים פרטיים ממאפרת למאפרת? אודה לתשובה כנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בית ספר לאיפור

הוספת תגובה

• חבל מאוד!!

רוית אסף
    08/01/2009

היי מתוקה,

חבל מאוד, אני מניחה ששילמת לא מעט ואינך שבעת רצון מין התמורה לכספך. ראשית, אני מציעה שתגשי למנהל/ת ביה"ס בו למדת ותבקשי לקבל שיעורים נוספים או תרגולים אישיים עם מורה/ מאפרת שתנחה אותך ותחזק אותך במה שצריך. ללכת ללמוד בבי"ס אחר, או לקחת שיעורים פרטיים ידרוש ממך לשלם שוב ולכן תנסי קודם להשלים את החסר במקום בו כבר שילמת. שנית, הרבה פעמים, לתלמידים יש תחושה שהם מסיימים את הקורס ולא ממש יודעים איך לעבוד לבד. זה בעיקר נובע מחוסר ביטחון, אז אם זה המקרה, אני יכולה להרגיע אותך ולומר שמספיק אם תגיעי להשתלמויות ולשיעורי העשרה גם בביה"ס שבו למדת (וזה בדר"כ ללא תשלום) או בכל מיני חברות לאיפור ופורומים באינטרנט שעושים כל הזמן השתלמויות איפור (לרוב בחינם או בעלות זניחה), כמו פורום "ביביוטי" של אורית ויזל, שכל הזמן מפרסמת השתלמויות למאפרים, והניסיון הזה מאוד יעזור לך ויחזק אותך בתחום. אם ממש את מרגישה שאינך יודעת כלום, אז האפשרויות בעיני, או להתחיל קורס מחדש ואכן בבי"ס אחר (תבדקי המלצות של תלמידים, זה תמיד עוזר...) או לקחת מס' שיעורים ממורה פרטית ואשמח להמליץ לך.
    אגב, הסניפים שלי נמצאים בב"ש ובירושליים, אז אם את באזור, אני מזמינה אותך בשמחה רבה. בת"א אמור להיפתח בסביבות אפריל.

שיהיה בהצלחה מתוקה ותעדכני אותי מה את עושה,

שלך,
    רוית אסף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוית תודה רבה.

mesubit
    11/01/2009

עזרת לי מאוד. אשמח לעדכן אותך. ושוב תודה רבה ואחכה לפתיחת הסניף בת"א.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו