שמירה על עור הפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירה על עור הפנים
    דפי
    13/01/2009

היי, אני בת 44. נראית צעירה לגילי. תמיד היה לי עור חלק ומאד יפה. ללא פצעים, עור רגיל, לא שמן ולא יבש. תמיד הקפדתי על שגרת טיפוח: קרם לחות ביום, קרם מזין בלילה, קרם עיניים סרום וכל מה שצריך. לאחרונה אני גם משתמשת בלילות בקרם שעושה פילינג עדין לפנים, עם חומצה גליקולית, כך שהעור גם מתקלף ומתחדש ואז לילה למחרת אני שמה קרם מזין כלשהוא.(גם קרם עם ויטמין E) לאחרונה הנושא מטריד אותי יותר: מה עוד אני יכולה כדי לשמור על העור שלי מהזדקנות/התקמטות? המליצו לי על פילינג עמוק (זה שגורם לעור להתקלף לעומק)-האם זה מומלץ? ממש לא בא לי על הפעולה הזו. אני בטוחה שיש עוד דרכים לשמור על העור צעיר ויפה לאורך שנים. אפשר לקבל המלצות מה עוד לעשות? איזה קרמים או פעולות קוסמטיות לעשות? אני גם אציין שאני עושה ספורט ושותה הרבה מים כי המים הכי חשובים לעור. תודה מראש על כל התיחסות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמירה על עור הפנים

הוספת תגובה

• דפי היקרה

אילה כהן
    16/01/2009

מקסים לקרוא על רמת מודעות כל כך גבוה מצידך, יפה שאישה בגיל 44 שניחנה בנתוני עור פנים כמו שלך שומרת ומקפידה לעשות מה שצריך, לפי מה שקראתי אינך צריכה להוסיף כרגע שום טיפול ובטח לא לעשות פילינג עמוק במצבך. המשיכי לעשות את מה שאת עושה ותמשיכי להראות נפלא.
    שבת שלום , אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו