מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי לכולם:)שאלה בנוגע למייבש פצעיםג'וזפין15/01/2009
אני מעוניינת לרכוש מייבש פצעים נקודתי ורציתי לקבל המלצה על תכשיר כזה,שבאמת עוזר ולא יהיה סתם בזבוז כסף(אני כבר נזהרת לפני שאני קונה איזשהו מוצר קוסמטי כי מרוב התכשירים שהייתי רוכשת בעבר,יכולתי בהחלט לפתוח סניף קטן של סופר פארם בביתי. וזה אפילו פחות העניין של כסף שמבוזבז לשווא-למרות שגם זה מאוד לא נעים-יותר מתסכל כאשר התקוות והציפיות שיש מאיזשהו תכשיר לא מתממשות).תודה על העזרה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מתגוררת בירושלים
ג'וזפין16/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגוזפין
אילה כהן24/01/2009רישמי לך, חנה גור קוסמטיקאית מעולה מקבלת באזור תלפיות בררי את מס' הטלפון ב 144 קצת יקרה אבל שווה את זה. בהצלחה חמודה .אילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך.בהחלט אחפש אותה
ג'וזפין26/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מומלצת
גליה03/02/2009קוסמטיקאית זוועתית!!! היא הרסה לי את הפנים. לא ממולצת!!! יחס זוועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמייבש פצעים
גליה03/02/2009שלום לך אני רוצה להמליץ לך על מייבש פצעים שאני קניתי של חברה חדשה "פבוניה בוטניקה", את לא מבינה תוך יום אין לך פצעים!!! אני רכשתי את כל הבדרה שלהם לאקנה וחבל לך על הזמן איך העור שלי נראה.... וחוץ מזה הם אורגניים וטבעיים.
את יכולה לקנות אותם או אצל קוסמטיקאיות אבל קשה קצת למצוא את מי שעובדת איתם.
בהצלחה לירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על ההמלצה:)
ג'וזפין04/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה נוספת
נועה05/02/2009אם את רוצה תחליף זול יותר ויעיל מאוד: חברת "מג'יריי" - סדרת "לו ולה" (his and hers ) - יש להם סדרה שנקראת fast action יעילה מאוד לטיפול בעור שומני ובעייתי,ללא בושם ומרכיבים כימיים. יש טיפול יום ולילה ועוד מוצרים נפלאים וטובים מאוד, גם מתאימים לעור רגיש. ניתן לקנות בבתי מרקחת. ממליצה מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמייבש פצעים
יהודית26/02/2009שלום לך רציתי לשאול אותך גם לביתי בת 19 יש פצעי בגרות ,האם מתאים לגיל הזה?ואיפה אפשר לקנות תודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גוזפין
שלמה02/03/2009שלום לך למה את מתמקדת בפצעים החיצוניים כשאת יכולה לפתור את הבעיה מהשורש רוב הבעיות בגופנו קוראות בגלל זיהום הגוף והם נראות פנימי וחיצוני הזיהום בגוף נגרם עכב לחצים , תזונה לקויה חומרים משמרים חומרי הדברה ועוד.. ישנם 2 מוצרים טיבעים שאפשר לקחת והם מנקים את הגוף ממזהמים ונותנים לגוף לפתור את הבעיות בעצמו ולא רק את הפצעים מוכח שלמה מעסה בכיר ומטפל ברפואה סינית 052-5556960
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)