פודרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פודרה
    סיגלי
    04/02/2009

מה היא פודררה שקופה? ואם לכל חברה יש פודרה כזאת! והאם בכל גיל ניתן להשתשמש בה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פודרה

הוספת תגובה

• לסיגלי....

רוית אסף
    04/02/2009

היי,

פודרה שקופה, כשמה כן היא. פודרה מגיעה בשני מרקמים: באבקה או במוצק. הפודרה השקופה נטולת גוון ומטרתה לקבע את המייק אפ מבלי לפגוע בגוון המייק אפ / העור. בפודרה שקופה משתמשים לפידור הפנים לאחר מריחת המייק אפ. ניתן להשתמש בפודרה מוצקה / אבן ללא שימוש במייק אפ, אולם רצוי בפודרה בגוון העור.
    יש פודרה כהה שמתאימה ליצירת הצללות בפנים, לדוגמא להבלטת עצמות לחיים, יש פודרה מבריקה בגוונים שונים. הפודרה השקופה היא הסטנדרטית ביותר והיא, כאמור, לקיבוע המייק אפ ולהשגת מראה מט כבסיס לאיפור.
    בפודרה השקופה ניתן להשתמש בכל גיל, למרות שבגיל מבוגר לא הייתי ממליצה להשתמש באבקה שעלולה להעצים את הקמטוטים והקמטים, בעיקר באזורים שמסביב לעיניים, בכל מקרה בפודרה האבקתית יש להשתמש בצורת טפיחות על הפנים בעזרת כרית (פאף) ולאחר שהסרנו את שאריות האבקה מהפאף.
    אני מאמינה שלכל חברה יש פודרה שקופה, זהו מוצר בסיס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה רוית,עזרת לי מאוד

סיגלי
    05/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו