איפור קבוע לגבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפור קבוע לגבות
    שיר
    11/02/2009

שלום, אני בת 22. יש לי גבות דקות (דלילות, לא מלאות) ובנוסף הן יחסית בהירות. זה מפריע לי כי אני חושבת שגבות עושות הרבה למראה של העיניים והפנים. איך בדיוק עושים איפור קבוע לגבות.? האם יש בכך סיכונים? אני חוששת לתלישה של השערות כי ממש כל שערה בגבה אצלי היא קריטית. אני אשמח לקבל תשובות לכך ומידע נוסף, כמו"כ באשר לטווח המחירים.. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איפור קבוע לגבות

הוספת תגובה

• הי שרון

אילנה
    12/02/2009

אני יכולה להמליץ לך על מישהי מעולה. מאיפה את בארץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדאי לקרוא כתבה על שיקום גבות

אילנה
    12/02/2009

דלית לוי מרחובות, מומחית לשיקום גבות, מזה 15 שנה, מזהה עבורנו טעויות נפוצות בתחום ומעניקה פתרונות לשיפור מסגרת הפנים, הלוא הן: הגבות. בעבר שיקמה לוי את גבותיהן של הדוגמנית אסתי ממו וליאן כהן (אשתו של אסי כהן). גבות הן טרנד משתנה, לעתים הן דקיקות, לעתים הן עבות, לעתים הן עגולות ולעתים הן משולשות. מה עושים כדי להיות אופנתית, עדכנית, מבלי להרוס את גבותייך? לדידה של דלית, הכול מתחיל עוד בזמן היותך נערה. "אישית, אני מעריכה מאוד את מדונה, שאוסרת על בתה, לורדס, לסדר את גבותיה" – אומרת דלית – "יש בכך מן הבתוליות ואני אישית לא ממליצה לנערות צעירות להתחיל בסידור גבות. כמובן אם הנערה/ילדה, סובלת ממשבר בעקבות המראה שלה וזה מטריד אותה, חשוב להיות קשובים לה וגם אז למרוט בעדינות ובאופן סמלי ביותר. בעבר לא היה מקובל למרוט גבות לנערות, היום זה אפשרי ולגיטימי". טעות ראשונה ונפוצה אותה מזהה דלית היא עיצוב גבות ע"י קוסמטיקאיות שלא הוכשרו לכך ובאופן טבעי הן פוגעות בגדילתה של הגבה, גורמות לחורים, דלילות והרס מוחלט, המסב עגמת נפש ללקוחה. לפיכך העצה אותה מעניק לוי בנושא זה - "בדקי אם הקוסמטיקאית שלך עברה הכשרה בתחום. בד"כ תזהי זאת בצורת תעודה מקצועית התלויה על הקיר". נשים רבות ממשיכות למרוט את שיערות הגבה, לאחר שהפכו דלילות או נוצרו בהן חורים. המראה...מחריד! לוי ממליצה על איפור קבוע, או שימוש בצללית מטשטשת או תהליך שיקום גבה. בתהליך זה מגיעה הלקוחה פעם בשבוע לטיפול, שאורך 7-10 דקות, במהלכו מורחת לוי צבע מיוחד על הגבה, המעודד את הצמיחה, ומשלים שערות במקומות החסרים. השיקום יכול להניב תוצאות מיידות, אך במקרים מסוימים (תלוי במטופלת) יארך 3 חודשים. דלית יודעת לספר על מגמה הולכת וגדלה של מריטת גבות בגברים. הם אפילו מגיעים למחוזותיה בכדי ללמוד את המקצוע. כיום מאפיינת לוי את הגבה האופנתית כ"גבה זורמת וטבעית, המתאימה לכלל האוכלוסייה. כמובן שזמרות, שחקניות ונשים העוסקות באומנות, הן היחידות שיכולות לסגל לעצמן גבות מפתיעות". דלית לוי – "נייל אקדמי" – 08-9495433

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילוי גבות

רוית אסף
    14/02/2009

היי,

קודם כל תנסי לגדל, תתאזרי בסבלנות, תני לגבות לצמוח ואז יהיה קל יותר לסדר אותן. לגבי איפור קבוע, למיטב ידיעתי, האיפור מחזיק לכשלוש שנים, לא ידוע לי על סיכונים, מה שכן, חשוב לעשות זאת אצל מישהי מומחית עם המלצות, כדי שתקבלי בדיוק את התוצאה הרצויה. אני מכירה את ליליאן בר בדיזינגוף סנטר, לכי להיוועץ איתה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו