איך אני יכול להסתיר פצעי בגרות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אני יכול להסתיר פצעי בגרות?
    בדוי
    15/02/2009

שלום לכן , אני בן ויש לי קצת פצעי בגרות בלחי וקצת יותר במצח הפצעים האלה , כמה שהם לא נוראיים , מטריפים אותי ! מאז ומתמיד היה לי חשוב להראות טוב , ואני רוצה מאד להסתיר את הפצעים האלה , שייראו אותם כמה שפחות ! אני יודע ששתיכן מבינות מאד בזה , כי שתיכן יודעות הרבה על איפור מקצועי . אני רואה בטלוויזיה את כל השחקנים וחושב לעצמי : בטוח גם להם יש פצעים אפילו שזה ממש לא נראה ככה ! , אז איך מסתירים להם את הפצעים עד כדי כך שהם נראים טוב תמיד ? בבקשה תעזרו לי , תגידו לי בדיוק מה לעשות , מה לקנות , איך להשתמש , ואם יש לכן גם עצות לטיפול בפצעים אני אשמח לשמוע. תודה ענקית !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לכותב עם שם בדוי החמוד

אילה כהן
    17/02/2009

לא ציינת בן כמה אתה , אך אני מניחה כי אתה בשנות ההתבגרות המוקדמות שלך גיל בו רוב בני הנוער סובלים מעודף פעילות של בלוטות החלב. חשוב מאוד להקפיד על הגיינה של העור על ידי שטיפת הפנים עם תרחיץ לעור שמן עד שמן בעייתי, בנוסף ישנם הרבה מסכות שניתן לבצע איתם ניקוי עמוק של הנקבוביות אחת לשבוע, בכל מקרה בנושא זה הייתי מציעה לך לפנות קודם לרופא עור לבדיקה ולאחר מכן לפנות במידת הצורך לקוסמטיקאית טובה והדגש פה על טובה משום שחשוב שתהיה מישהי שתיתן לך הכוונה מקצועית.
    לגבי הסתרת הפצעים ניתן להסתיר באמצעות מייק אפ, גם בנושא זה הייתי מציעה לך לפנות במידה ואתה גר בירושלים, או ב" ש לאחד מסיניפנו נשמחה להתאים לך מייק אפ לצורך העיניין.
    לגבי שאלתך על השחקנים בטלויזיה יש הבדל מהותי וגדול בנושא משום שבטלויזיה המאופרים עוברים איפור וכיסוי המותאם לצורכי מצלמה כך שהכמויות של המייק אפ הם גדולות לצורכי כיסוי העור והפגמים. באור יום ולצורך כיסוי פצעים במהלך היום הכמויות האלה ממש לא רלוונטיות.
    בכל מקרה חמוד אני מקווה שעזרתי לך ..... בהצלחה אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך איילה !

בדוי
    18/02/2009

כן , אני גר בב"ש ואני יודע איפה הסניף ( בעיר העתיקה ) . האם תהיה שם מישהי שתוכל להתאים לי מייק אפ שלא יזיק לי לעור , לא ייסתום לי את בלוטות החלב , שיתאים לי לצבע העור , והאם היא תוכל להסביר לי איך להתאפר ? אם כן , אני אשמח מאוד ! , תודה לך על התשובה , וכן , ניחשת נכון אני בגיל ההתבגרות ( 13.9 ) תודה רבה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמח מאוד לנסות לתת לך מענה וייעוץ

אילה כהן
    21/02/2009

הולם. תפנה לליאת מנהלת הסניף אני בטוחה שתתקבל בהצלחה אילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה בכלל בריא לשים מייק-אפ על פצעים?

אלינור
    20/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלינור

אילה כהן
    21/02/2009

במידה והפצעים אינם מוגלתיים או מפרישים בהחלט ניתן להשתמש במייק אפ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו