מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בנות מישהי יודעת??איציק הספר16/02/2009
אני מעצב שיער ואחת הלקוחות שלי טוחנת לי בשכל על איזה בושם שבעלה רקח לה באיטליה. יש משהו כזה? יש לה תור אצלי מחר והיא בטח תדבר על זה שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה?! לא הבנתי כלום. חחחחחחח
אלינור20/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה* תיקון
איציק הספר22/02/2009אחת הלקוחות כל הזמן מתלהבת מאיזה סיפור על בעל שאמור להיות מפורסם או משהו בסגנון והוא רקח בושם במיוחד לאישתו בטוסקנה.. זה סיפור אמיתי? אני כבר לא יכול לשמוע אותה "מה? איך אתה לא מכיר?"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
לילך23/02/2009יו איזה קטע שאתה מזכיר את זה אני גם שמעתי את המעשיה הזו! קשה לי להאמין שזה אמיתי אבל מצד שני אתה כבר הבנאדם הרביעי שאני שומעת את זה ממנו ככה שאולי בכל זאת יש בזה שמץ של אמת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום המשפחה/האהבה
דרורה24/02/2009נראה לי סתם סיפור רומנטי ליום האהבה כזה... או אולי לעודד אנשים לטוס לאיטליה, כי לטורקיה אף אחד כבר לא רוצה לטוס (אחרי מה שעשו לנו שם).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח.... מה שעצוב הוא שכולנו הפכנו
אלינור24/02/2009להיות ציניים. יכול להיות שזה סיפור אמיתי ורומנטי. לא שמעתי עליו לפני כן. אבל אני לא פוסלת כלום. לא הגיע הזמן שישראל תייצר קזנובה-מקומי? אני בעד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
לילך26/02/2009כן כן בהחלט הגיע הזמן שגם לנו יהיה אייטם כזה כאן בארצנו הקטנטונת! הלוואי עלי לקבל כזאת מתנה ליום האהבה! כן ירבו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש מוזר
איציק הספר26/02/2009שמתי לב שנשים חושבות שזה רומנטי.. למה? בגלל שזה אישי או בגלל שזה באיטליה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם וגם וגם וגם, אני משערת
אלינור27/02/2009קודם כל - רומנטי זה סבבה. כולן רוצות רומנטי. אז יש כל מיני, אתה יודע. הכי הכי היה זה שבנה עבור האשה שאהב את הטאג'-מאהל (לא יצא לך לראות "נמלטים"? יש שם איזה תזכורת לעניין הזה). ועכשיו אני שומעת שיש את הישראלי והבושם. אז אם אתה שואל, אני יענה. במקום אותה לקוחה שלך לא הייתי מחפשת את הבושם בכלל. מה שמנה הבושם? משנה הגבר! הגבר שעשה את זה עבור אשתו. הגבר הרומנטי. אז אם יוצא לך לגלות מי הגבר, תודיע :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגברים ממאדים, נשים מנגה
איציק הספר03/03/2009כנראה שתמיד יהיה הבדל בין גברים לנשים כשזה נוגע לרומנטיקה (חוץ מהבעל שהוא כנראה באמת מבין נשים). השמועה הזאת רצה מפה לאוזן ואני חייב להשיג את הבושם הזה!! אתן יודעות אם אפשר למצוא כזה?
לילך08/03/2009היא נמצאת במעמד הרבה יותר גבוהה משלך (סליחה על הביטוי) אז בטח גם יש לה יותר סיכוי וכסף למצוא את הבושם הזה. עם כל הכבוד.. ואם היא טרם השיגה אותו אז לא נראה לי שלך יש סיכוי אחי.. אני לא מבינה למה אתה כ"כ מתאמץ בשבילה??!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי
איציק הספר08/03/2009המקום שלי נחשב לאחד המקומות הכי שווים עכשיו בתל אביב, לקוחות שבאות אלי מצפות ממני להיות מעודכן פי אלף מהן... ובגלל זה אני חייב אותו אין אותו בארץ נכון? אפשר להשיג אותו בחו"ל איכשהו??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקזנובה ישראלי
ורד04/03/2009רק שיגיע כבר... שישיג לי אחד כזה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא חושב
איציק הספר26/02/2009היא מתעקשת שהיא שמעה על זה והיא בטוחה שזה אמיתי.. היא וכל החברות שלה טסות המון באירופה והיא לא אחת שצריכה סיפורים רומנטיים כדי לטוס ..
לילך27/02/2009קודם כל כן! בתור אישה אני יכולה להגיד לך שאני חושבת שזה מאוד מאוד רומנטי. מה יותר רומנטי מזה שגבר שאוהב אותי ייקח אותי במיוחד לחו"ל ויכין לי בושם שהוא רק שלי??? צריך מוח ממש מתוחכם כדי לחשוב על דבר כזה. אפילו אני לא הייתי חושבת על זה בעצמי!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרומנטיקה
איציק הספר08/03/2009נו אז תגידי לבן זוג שלך שיתחיל לחפש ואם ימצא שיביא לי גם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו נו בנות..
איציק הספר26/03/2009כמה חפירות אבל מישהי יודעת איך אני משיג אותו??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוף סוף קצת מידע
לילך05/04/2009שמעת על המנתח הפלסטי דובל'ה קליין?
בטח שמעת, אם אתה עובד עם כל העשירים האלה.. כי אומרים שהוא הכי נחשב בתחום.
בקיצור הוא זה שעומד מאחורי הבושם הזה במאה אחוז!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת רצינית?
איציק הספר05/04/2009זה בסך הכל דב'לה?
מה הקשר שלו לבשמים בכלל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)