מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבלט עינייםסיון17/02/2009
שלום, שמי סיוון ואני בת 16, יש לי עיניים יחסית קטנות בצבא דבש ירקרק וצבע עור בהיר. השאלה שלי היא כיצד ניתן להבליט א העיניים בצורה נכונה, וגם לא להסחף עם כמות האיפור, ואיך ניתן להתאים את הצבע. כמו כן האם יש מקום שאפשר להסיג בו מוצרי טיפוח ואיפור בזול יותר? תודה מראש:)!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיניים קטנות....
רוית אסף17/02/2009היי סיון,
טיפים באיפור עיניים קטנות
- תיחום העין לכל אורכה, כולל הזווית הפנימית של העין- בצורה חיצונית סביב העין. תיחום מסוג זה יוצר אשליה של עין גדולה יותר.
- אפשרות נוספת לתיחום העין: תיחום החלק העליון ותיחום החלק התחתון של העין, בלי לקשר ביניהם. כלומר, שני הקווים ממשיכים החוצה מהנקודה בה מסתיימת העין, בלי חיבור ביניהם.
- תיחום פנימי של העין (בתוך העין) בעיפרון בהיר או לבן, דבר המגדיל את שטח פנים העין.
- יצירת עין אופטימאלית, בעלת מראה שקדי ומורם במקצת בהתאם לאיפור תיקוני בעיניים קרובות.
- שימוש בצלליות שאינן מודגשות יתר על המידה.
לעיניים בגוון דבש ירקרק- ליצירת מראה הרמוני יש להשתמש בצבעי האדמה הקלאסיים כגון חום, ירוק זית, ירוק בקבוק, חציל וכתום. ליצירת מראה מרשים יש להשתמש בגוונים הקרים: שחור, כחול עמוק, בורדו, סגול עמוק, טורקיז וכו'.
שימי לב –
כדי להבליט עיניים ירוקות יש לאפר את העין כשיש תוספת קטנה של צבע ורוד.
לגבי מוצרי איפור זולים... אישית, אני מאמינה במוצרים מקצועיים שיש להם פגמנט טוב ועמידים לאורך זמן... את יכולה למצוא מוצרים טובים במחירים סבירים בהחלט, הכי חשוב שיותאמו לעורך ולטעמך.
לילה טוב,
רוית אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוית!
סיון18/02/2009תודה רבה, עצותייך עזרו לי מאוד!:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)