עור פנים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור פנים.
    חייבת עזרה=(
    20/02/2009

שלום, אני בת 15 וסובלת מעור פנים נורא! יש לי המון נמשים,פצעי בגרות,ושחורים,בכללי,עור שומני. אני משתמשת בתכשירים הטובים ביותר,הלכתי לרופת עור ניסיתי כמעט הכול,והיום אני כבר ממש מיואשת! שמעתי על פילינג שטחי וזה נשמע לי מצויין,ואז גיליתי שזה לבנות 30-40. האם יש טיפול,כמו הפילינג שטחי שיכול להביא למראה פנים בריא ביותר וחלק?אני ממש צריכה עזרה אני סובלת בגלל זה אז אני ממש אשמח אם תענו לי. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור פנים.

הוספת תגובה

• עור פנים בעייתי

אילה כהן
    21/02/2009

תמיד וממולץ ביותר לפנות לקוסמטיקאית מוסמכת לקבלת ייעוץ ואיבחון. ולא לקנות בחנויות שבהן המוכרות רוצות בעיקר למכור ולא ממש מתכוונות לתת לך מוצר טוב. המלצתי גשי בהקדם לקוסמטיקאית טובה. בהצלחה אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויטמינים ומינרלים

שלמה
    02/03/2009

שלום לך רוב הבעיות בגופנו קוראות בגלל זיהום הגוף והם נראות פנימי וחיצוני הזיהום בגוף נגרם עכב לחצים , תזונה לקויה חומרים משמרים חומרי הדברה ועוד.. ישנם 2 מוצרים טיבעים שאפשר לקחת והם מנקים את הגוף ממזהמים ונותנים לגוף לפתור את הבעיות בעצמו ולא רק את בעיות הפצעים מוכח שלמה מעסה בכיר ומטפל ברפואה סינית 052-5556960

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו