טיפול בשחורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בשחורים
    מעיין
    27/02/2009

שלום. אני בת 14 ופה ושם יוצאים לי שחורים בפנים, בעקרון באזור האף והסנטר. קניתי משחה של חברת visibly clear אך לא מתמידה להשתמש בה. אני יכולה לראות שהשחורים על האף פחתו, אך יש שחורים בצידי האף ובסנטר "עקשניים" שעדיין מופיעים אחרי 3 ימים שאני מורחת את המשחה רק באזור של השחור. ניסיתי גם 'לפוצץ' אם אפשר לקרוא לזה כך בעזרת הידיים, אך ברוב המקרים השחור נהפך לחצ'קון ואחרי שהוא נעלם השחור עצמו או שהוא נעלם או שהוא נשאר. עכשיו השאלה היא כזאת- מה צריך לעשות בשביל להמנע משחורים ולהעלים אותם ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בשחורים

הוספת תגובה

• למעיין היקרה

אילה כהן
    01/03/2009

קודם כל נקודות שחורות זה בעצם שומן שמתחמצן במגע עם העור, לא ניתן למנוע לגמרי את הופעת השחורים אך בהחלט ניתן לעשות פילינגים לניקוי עמוק של העור. בנוסף עליך לדעת שבגיל צעיר יש היווצרות יתר של שומן בעור מה שגורם לשימור של האלסטיות שלו. ניקוי יומיומי טוב וכן ניקוי שבועי עמוק יוכלו לעזור בהאטת היווצרות הנקודות השחורות. אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו