מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלותמיואשת15/04/2009
אני רוצה להתאפר ביומיום וכבר קניתי כמה מייקאפים אבל התברר לי שהם כההים\בהירים מדי
איך אני אדע מה לקנות ?! בתוך הסופר פארם זה נראה טוב ואחרכך נראה אחרת.
באיזה אור בודקים?ובכלל איך מתאפרים לאיפור יומיומי?
מייקאפ קונסילר מה עוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיואשת.... הכל פתיר!!
רוית אסף15/04/2009היי,
אז ככה, הכי נכון להתאפר בתאורת יום, בה את רואה את האיפור כפי שיראה כשתצאי מהבית. תפקיד המייקאפ הוא לתת לעור מראה אחיד ולכן באיפור יומיומי, יש לבחור מייק אפ הזהה לגוון העור. הכי נכון לצאת עם מראה לרחוב באור יום וכך להתאים את המייק אפ. בבית, לרוב מתאפרים במקלחת בה התאורה לבנה והכי קרובה לתאורת יום.
איפור יומיומי יכול לכלול מייק אפ טוב על בסיס נוזלי, פודרה לקיבוע המייק אפ (במידה וצריך, יש מייק אפים שלא דורשים קיבוע של פודרה), סומק לחיות, מסקרה שחורה וגלוס. ניתן עם מברשת הסומק להצליל מעט את העפעף ואז להשוות מראה קורן וחי.
במידה ותרצי יותר להבליט את האיפור, השתמשי בעיפרון עיניים לתיחום העין ולהבלטתה. אין צורך להכביד בצלליות כהות באיפור יומיומי.
בקיצור, תמיד טוב להעזר במאפרת מקצועית שתנחה אותך בצעדייך הראשונים, תסביר לך איך להתאפר ליום ולערב בהתאם לנתונייך האישיים.
אם את באיזור ירושלים, באר שבע או אשדוד את מוזמנת בשמחה לאחד מסניפי בית הספר לאיפור שלי ומאפרת מקצועית תלמד אותך.
ערב טוב וחג שמח,
רוית אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)