מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ורידים בולטיםרוני16/04/2009
שלום(:
אני בת 17 ויש לי ורידים בולטים ברגליים.
רציתי לדעת מה הפתרונות חוץ מניתוח.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
רוית אסף18/04/2009אני יודעת שיש כל מיני שיטות ע"י ליזר, ואפילו שמעתי מוצלחות... תבררי במכונים המורשים, יש כל הזמן פירסומים על זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק מכונים רפואיים
מיטל22/04/2009יפה אמרה רווית אסף היפה :)
אני עשיתי טיפול כזה, אבל אני קצת יותר מבוגרת מ17...
את הטיפול עשיתי בכללית אסתטיקה לפני קצת יותר משנה.
הטיפול היה זריז והיה בעזרת זריקות, והבנתי שהוא אמור להחזיק כמה שנים.
בינתיים הם לא חזרו :)
בהצלחה לשואלת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמכונים מתחלפים כל יום הרופאים
הילי01/05/2009זה נראה לכן רציני ללכת למכונים כאלה כמו רונית רפאל ופרופורציה שכל יום מתחלפים שם הרופאים ותוקעים לכם מחירים שאף אחד לא יכול לעמוד בהם ?? וחוץ מזה רופא שעובד במכון כזה כנראה שאו : לא מכירים אותו ולכן לא פתח קליניקה או שהוא מאוד גרוע או שהוא עובד באלף מקומות כי אין לו מספיק פרנסה
אז תתחילו לחשוב לפני שאתן ממליצות על מכונים או מרכזים כאלה !!!
אני אישית ניכוויתי במכון כזה ואף חברתי במכון אחר ואני לא רוצה שאף אחת תאכל קש כמוני --אז לכו רק לרופא פרטי שיש לכן אבא ואמא לחזור אליו כשקורה משהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חולקת על דעתך...
רוית אסף01/05/2009דווקא במקומות מוכרים וותיקים בעלי נסיון ומוניטין, יש "אבא ואמא", יש לא מעט רופאים שפותחים קליניקה ולא בטוח שברור מה נסיונם... בכל מקרה, תמיד כדאי להגיע דרך המלצות ותמיד מומלץ לבדוק באיגוד הרופאים את נסיונו ומומחיותו של הרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה שטויות. דווקא הגודל הוא היתרון
מיה12/05/2009מרפאות מעסיקות רופאים . ככה זה בכל העולם.
אין שום קשר לכל השאר.
באמת נראה לך שמרפאה של רופא פרטי יכולה להיות יותר אמינה מאשר מרפאה כמו ?
זה כמו להגיד לא להשתמש בקופת חולים אלא רק ברופא משפחה פרטי
אולי יש לזה יתרונות אבל בטח לא אמינות ושרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)