ריסים בריאים?!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריסים בריאים?!
    שרונה
    20/04/2009

שלום!
    אני נוהגת לשים בקביעות מסקרה, אך לאחרונה שמתי לב שהריסים שלי נהיו קצרות ולא יפות וכבר קשה לי אפילו לשים מסקרה... הבנתי שהמסקרה קילקלה לי את הריסים, וריסים זה דבר שממש חשוב לי במראה שלי..!!! שמעתי שאם אגזור את הריסים הם יצמחו תוך מקסימום חצי שנה ויהיו מלאים וארוכים.... אני בספק אם זה ביכלל נכון.. ואם כדאי בכלל לעשות את זה... בכל אופן... מישו יכול לעזור לי? יש משהו שיכול קצת להועיל לריסים שלי?!?!?!? [=
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריסים בריאים?!

הוספת תגובה

• מה באמת??????

...
    30/04/2009

יש מצב שזה הורס???

יש לי ריסים די ארוכות(חבל שלא יותר...) אבל בכל זאת..אם זה מה שמסקרה עושה אז לא צריךךךךךךך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באיזו מסקרה השתמשת?

מיכל
    14/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לגזור!!

רוית אסף
    16/05/2009

ברור ששימוש במסקרה לא איכותית, יכול להזיק לריסים, גם אי הסרת המסקרה בסוף היום לא מוסיף... לכן חשוב תמיד להסיר איפור מהעיניים בעזרת מסיר איפור עיניים מתאים.
    במצבך הנוכחי, את יכולה לעשות שזירת ריסים, זה מחזיק לתקופה של כשלושה חודשים, שוזרים את הריסים אחד אחד בין ריסייך והמראה שמתקבל טיבעי ויפה. יש לא מעט קוסמטיקאיות שהוכשרו לעשות זאת.

בכל מקרה, ממש לא הייתי גוזרת לבד.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו