מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רווית שלוםרונית28/04/2009
אני בעלת רשת גני ילדים וצהרונים מאזור המרכז.תמיד הייתה בי אהבה לאיפור ואני מאוד רוצה ללמוד אך אני עובדת מסביב לשעון.עלי לציין כי זהו ביקורי הראשון בפורום ומאוד אהבתי את התשובות שלך! האם יש לך רעיון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי רונית...
רוית אסף28/04/2009היי,
תודה, אשמח להמשיך ולראות את פניותייך בפורום....
לגבי לימודי איפור, אני אכן מסכימה איתך לעניין "אהבת המקצוע"...,
את בהחלט יכולה לשלב לימודי איפור עם שאר עיסוקייך, היות ומדובר בקורס שמפגשיו מתקיימים אחת לשבוע, בוקר או ערב. קורס איפור מקצועי אורך כחצי שנה,
אם תחכי, בקרוב מאוד יפתח סניף שלי בת"א ואשמח לתת לך את השרות והמקצועיות ברמה הגבוהה ביותר, אלא אם אשדוד זה באזור מגורייך, אז גם שם נמצא אחד הסניפים שלי. או כמובן, תוכלי לפנות לאחד מבתי הספר הקיימים בתחום.
את מוזמנת להכיר את מגוון המסלולים באיפור באתר ביה"ס.
אשמח לעידכון....
יום מקסים,
רוית אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוית שלום
רונית29/04/2009ראשית תודה על היתייחסותך המהירה! ביקרתי באתר שלך וראיתי שיש מסלול של קורס לימוד אישי בן 4 מפגשים. קריירה שניה אני בהחלט לא מחפשת אך טעימה שכזו מתאימה לי מאוד. אני מראשל"צ כך שאשדוד רחוקה לי מידי,במיוחד עכשיו בעודי פותחת 2 סניפים נוספים משלי. אשמח עם תעדכני אותי על פתיחתו של סניף תל אביב ואף אוכל לארגן קבוצה גדולה של אימהות מהגנים והצהרונים שלי שישמחו להצטרף.תודה לך וחג שמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה, אעדכן בקרוב מאוד.
רוית אסף01/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)