מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פילינג עמוקמיקי12/05/2009
אני כבר לא צעירה ובשנים האחרונות לא השקעתי כל כך בעור הפנים , לא הייתי אצל קוסמטיקאית כבר שנתיים לפחות
עכשיו אני רוצה להחזיר לעור קצת מראה צעיר יותר ושמעתי על פילינג עמוק
זה משהו שיכול לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגמרי כן
דפנה12/05/2009אני יודעת שזה עוזר מנסיונה של אמא שלי. היא עשתה טיפול פילינג עמוק וזה פשוט הצעיר לה את הפנים בכמה שנים טובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה איפה תעשי
אורלי12/05/2009זה לא נראה לי משהו קל, אלא ממש רציני. אחרי זה את לא יכולה להראות את הפרצוף שלך בחוץ במשך זמן מה... בקיצור, זה סופר סופר חשוב בידי מי את מפקידה את הפרצוף שלך.
ותבדקי טוב, כי יש הרבה אנשים שטוענים שיש להם נוסחה בלעדית מנצחת לחומרים שמורחים לך על הפרצוף...
מצחיק אבל פעם היה לי דייט עם אחד שטען לבלעדיות ברמת פטנט על הרכב החומר של הפילינג העמוק.
אז אני חייבת להגיד שאחת העובדות שהכי הפתיעו אותי היה הקטע שהוא בכלל לא רופא!!!!
נראה לי מטורף לעשות דבר כזה אצל מישהו שהוא לא רופא.
לא יודעת. זה היה מזמן. אולי אני סתם פחדנית...
בכל אופן שימי לב.
(חוץ מזה הבחור ההוא היה חמוד, אבל זה לא הסתדר בינינו. חחחח)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפילינג עמוק
סמדי16/05/2009"פילינג עמוק נעשה תחת הרדמה כללית קלה ותפקידו לסלק קמטים עמוקים יותר, כתמים וצלקות. הוא מגיע עד לשיכבה העורית העמוקה ביותר, הדרמיס.
פילינג עמוק מיועד בעיקר לגברים ונשים שחצו את גיל 45 ומבקשים להעלים קמטים עמוקים יותר וכתמי שמש וגיל, ולסובלים מחטטים בעקבות אקנה. במקרים רבים הוא יכול להחליף את מתיחת הפנים ואף לעלות עליה במובן של העלמת כתמים ומלקות אקנה, שיפור איכות העור ואף העלמת קמטים מסביב לפה ולשפה העליונה"
לגבי איפה לעשות, כדאי לך מאוד להתייעץ ולהתעקש לקבל את הטיפול הכי מקצועי שאפשר (רופא! רופא!).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב
נורית19/05/2009לבדוק אצל מי עושים ואיפה
קודם כל לדעתי הכי חשוב לא לעשות את הטיפולים האלה אצל רופאים וקוסמטיקאיות פרטיות מאחר ובמידת הצורך (טפו טפו) רופא פרטי יכול לסגור את הבאסטה ואז אין למי לפנות יותר, חברה טובה למדה את זה על בשרה בדרך הקשה
דבר שני אם הולכים על מרפאה חשוב לבדוק שהמרפאה מכילה רופאים מקצועיים כמו שיש בפרופורציה נגיד. חשוב לבדוק מי יטפל לנו בפנים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)