עזרה לגבי התאמת איפור,ויופי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה לגבי התאמת איפור,ויופי.
    דנה
    19/05/2009

שלום:] שמי דניאל ואני עוד מעט בת 14.
    אני די נמוכה 1.50 שיער בינוני שטני עיניים שונות [ימין ירוק ושמאל כחול] ריסים ארוכות וגבות עבות.
    עור בהיר ואני בתהליך הרזיה>< אבל אני לא שמנה!
    אני משתמשת במסקרה ובעיפרון חום כהה כזה כי זה יפה לי, בגלוס, פודרה,ובמייק אפ.
    אין לי פצעים בכלל ורציתי לישאול איזה צלליות יתאימו לי, אם יתאים לי קונסילר? או משהו אחר.. צבעים אחרים? איפור אחר? כי אני רוצה לשנות מראה לקיץ.. לא להיות כמו תמיד.. אני לפעמים משתמשת בעיפרון טורכיז מהמםםם!
    בבקשה תציעו לי דברים שיתאימו לילדה כמוניD: תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מתוקה..

רוית אסף
    20/05/2009

את מתארת כ"כ יפה את מראך...., אני ממש לא בעד מאסות של איפור בגילך הצעיר, במיוחד עם עורך טוב וחלק, אין צורך להשתמש בקונסילר, מירחי מייק אפ נוזלי קל , רק לשם גוון אחיד (המייק אפ מכיל מקדם הגנה ומלחח את העור ולכן זה גם חשוב), מירחי סומק ורדרד, מסקרה וגלוס בגוון ורוד בייבי או שקוף. בעיניים את יכולה למרוח על העפעף צלליות בגוונים חומים טיבעיים או אפילו את גוון הסומק ע"י מברשת סומק בצורת מריחה קלה על העפעף, רק לשם גוון מעט.... לא יותר מזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו