מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה לגבי התאמת איפור,ויופי.דנה19/05/2009
שלום:] שמי דניאל ואני עוד מעט בת 14.
אני די נמוכה 1.50 שיער בינוני שטני עיניים שונות [ימין ירוק ושמאל כחול] ריסים ארוכות וגבות עבות.
עור בהיר ואני בתהליך הרזיה>< אבל אני לא שמנה!
אני משתמשת במסקרה ובעיפרון חום כהה כזה כי זה יפה לי, בגלוס, פודרה,ובמייק אפ.
אין לי פצעים בכלל ורציתי לישאול איזה צלליות יתאימו לי, אם יתאים לי קונסילר? או משהו אחר.. צבעים אחרים? איפור אחר? כי אני רוצה לשנות מראה לקיץ.. לא להיות כמו תמיד.. אני לפעמים משתמשת בעיפרון טורכיז מהמםםם!
בבקשה תציעו לי דברים שיתאימו לילדה כמוניD: תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתוקה..
רוית אסף20/05/2009את מתארת כ"כ יפה את מראך...., אני ממש לא בעד מאסות של איפור בגילך הצעיר, במיוחד עם עורך טוב וחלק, אין צורך להשתמש בקונסילר, מירחי מייק אפ נוזלי קל , רק לשם גוון אחיד (המייק אפ מכיל מקדם הגנה ומלחח את העור ולכן זה גם חשוב), מירחי סומק ורדרד, מסקרה וגלוס בגוון ורוד בייבי או שקוף. בעיניים את יכולה למרוח על העפעף צלליות בגוונים חומים טיבעיים או אפילו את גוון הסומק ע"י מברשת סומק בצורת מריחה קלה על העפעף, רק לשם גוון מעט.... לא יותר מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)