מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנהמרינה27/05/2009
אני בת 16 ואני משקיעה המון זמן בטיפוח עצמי, משקיעה מאוד במוצרים איכותיים ובכלל משתדלת להראות הכי מטופחת שאפשר.. מה שהורס לי זה האקנה שיש לי במצח וקצת באף
מה אפשר לעשות? מייק אפ? משחות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא עור
שירלי28/05/2009אם הבעיה ממש חמורה אז תלכי לרופא עור.
אל תעשי על עצמך סתם ניסויים. אולי בכלל את צריכה טיפול יותר רפואי כמו אנטיביוטיקה או גלולות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות לאקנה
לילך01/06/2009איך גלולות בדיוק קשורות לאקנה? זה לא בשביל למנוע הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות ואקנה
בר04/06/2009גלולות משמשות להמון מצבים.
חלק ממצבים הם-
שינוי מין
אקנה
מניעת הריון ועוד...
הגלולוה הכי נפוצה שמשמשת לאקנה היא דיאנה 35, בקשי מהרופא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נכון
שירלי05/06/2009הדיאנה 35 היא הכי פחות מומלצת, בגלל שיש בה המון הורמונים. זו גלולה ממש מיושנת.
יש היום גלולות חדשות ועם כמות הורמונים נמוכה: פמינט, הרמוננט, מיינס...
שגם ממש עוזרות לעשות עור פנים חלק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי מה שאני יודעת
שני15/06/2009הגלולות החדשות כמו הרמוננט ופמינט הן גלולות עם פחות הורמונים ופחות תופעות לוואי והן מתאימות יותר לבנות (כמובן שאם הן בריאות ואין הגבלות לקחת גלולות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול אקנה מיוחד אצל קוסמטיקאית
רויטל27/06/2009אני יכולה רק להמליץ לך על קוסמטיקאית שעובדת עם תכשירים מיוחדים לאקנה, שהוכיחו את עצמם בתוך מספר ימים. לילך 050-8575590
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)