מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היופי סובב אותנודפנה02/06/2009
אני לפעמים מרגישה שעצם זה שהיופי סובב אותנו ומציץ מכל פינה (טלויזיה, עיתונים, סרטים) גורם לי גם לרצות "להיראות כמו ההיא", או ההיא, ואפילו לרצות לעשות שיפוץ או שניים. מישהי מכירה את ההרגשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטח
לירון03/06/2009לא פעם הרגשתי ככה
לראות פפרצי של כל מיני דןגמנית ממש עושה לי חשק ללכת לאיזה טיפול פנים ושאיבת שומן
אני בטוחה שזה משהו שאני אבצע יום אחד אבל רק כשאני אהיה יותר מגובשת עם ההחלטה (למרות שבא לי כבר עכשיו)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת...
דפנה03/06/2009האמת שלי נורא בא לעשות ניתוח להגדלת חזה כמו שעשו כל מיני שחקניות או דוגמניות, אבל אני לא יודעת איפה לעשות ולמי לפנות. את מכירה מחברות רופאים שאפשר לסמוך עליהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופאים
לירון04/06/2009אני אישית לא מכירה רופאים אבל מהנסיון של אנשים מהסביבה שלי אני מתכננת לפנות לפרופורציה שם הרופאים עם המון נסיון וזה מרפאה גדולה ככה שגם אם הרופא יצא לחופשה עדיין יש למי לפנות.. לי זה מאוד חשוב..
תעשי בירור בסביבה שלך איפה ולמה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דפנה04/06/2009תודה על המידע! כשיהיה רלוונטי אברר שם ובמרפאות נוספות, נראה מה אחליט בסוף. :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכירה, בטח שמכירה
נעמה04/06/2009בואו נהיה כנות בנות, אני חושבת שאין אחת שלא מכירה את ההרגשה הזו. אני כל הזמן אמרת לעצמי שאני צריכה לעבור איזה שיפוצון באף, אבל אף פעם לא באמת התחלתי לברר לעומק. אולי הגיע הזמן שאני אעשה את זה, לכבוד היומולדת שלי שממש מתקרב :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מזדהה עם ההרגשה
דניאלה04/06/2009כולם תמיד מרגישים שאם רק הייתי עושה את זה ומשפצת את ההוא...
בשנה האחרונה הלכתי ושיפצתי את האף שלי ואני מוכרחה לומר שזה באמת שיפר את הדימוי העצמי שלי.
אני מודה לעצמי על ההחלטה ללכת לפרופורציה ולעשות את זה.
לפעמים החלטה ואומץ לעשות משהו קטן אחד קטן שיכול להתפס כשטחי ככל שיהיה באמת יכול לשנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)