שיזוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיזוף
    מור
    08/06/2009

אני אובדת עצות ולכן הדבר הנכון לעשות לעכשיו יראה לי להתייעץ עימכם.

אני בת 17 וחצי וצבע העור שלי לבן לבן מאוד! ולפיכך אינני יכולה כלל להשתזף בשמש או אף להיות חשופה לשמש היות ותוך מס' דק' אני עלולה לההפך לסלק אדום ולגמור באשפוז בבית חולים.
    מלפני 3 שנים התחלתי להשתמש בתכשירים משזפים ללא שמש של כל מיני חברות (ואני משתמשת בהם באופן קבוע 3 שנים כולל בחורף) והבעיה איתם שהם משאירים אחריהם כתמים, הצבע הוא כתום ולא טבעי והוא יורד באופן דהוי ומגעיל! גם שיזוף בהתזה ניסיתי והתופועות הן דיי דומות והעלות גבוהה בשביל נערה תיכוניסטית.

אני לא אוהבת את הצבע עור שלי כי בעיני הוא ממש לבן, בייחוד בקיץ שלדעתי הכי יפה להיות שזופה כאשר לובשים בגדים קצרים או ביקיני.
    גם עם האיפור העניין בעייתי, כי אני אז יהיה חייבת לשים מיקאפ לבן ולהראות כמו סיד!

העניין הזה ממש מתסכל אותי כל פעם לפני שהקיץ קרב ובא אני נכנסת למין דיכאון כזה.. לבריכות אני מתבאסת ללכת כאשר אני רואה את כולם משתזפים ומשחימים ורק אני מבזה את עצמי עם הצבע הכתום הדוחה הזה על הגוף! וחוששת להיכנס לבריכה מפני שהצבע יצא וישאיר אחריו כתמים דהויים.

בקיצור אני מוציאה בשנה מאות שקלים על כל המוצרים האלה שלא מועילים כלל ואני נורא מתבאסת.

השאלה שלי האם מישהי מכירה שיזוף ללא שמש שנראה כמו טבעי...אקדח שיזוף או תכשיר מסויים, חברה מסויימת או ממליצה לי מה לעשות כי אני ממש מבואסת.
    (אגב בקשר לשיזוף במיטות שיזוף עם קרינה- קראתי שזה מאוד מאוד מאוד מסוכן וגורם לסרטן העור ואני כאמור לבנה מאוד כך שהסיכון הוא גבוהה יותר לכן אני מאוד חוששת מהעניין הזה)

תודה מראש לעוזרים,
    מור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיזוף

הוספת תגובה

• למור...

רוית אסף
    09/06/2009

מתוקה, אין לך מושג כמה השמש מסוכנת ולכולן!! אז נכון שבמקרה של גוון עור בהיר, כפי שאת מתארת, צריך לשמור במיוחד. אז קודם כל את רק שומרת על בריאותך, שנית, יש קרמים שבאים בצורת משחות שאת מורחת על כל הגוף וזה נראה יפה מאוד, זה אכן יורד במקלחת וזה זמני בהחלט, אבל אם בא לך להשתזף לפני ארוע או בנסיבות מסויימות, זה פתרון מצויין.
    גם אני, לא חובבת שמש במיוחד, אולם אין לי בעיה להשתזף, אבל אני ממש לא מאלה שניצלות בשמש, ולכן אני משתמשת (במיוחד עכשיו לפני הים...) בקרם של קלרינס לשיזוף והוא מדהים. יש עוד חברות, תנסי... אם את מורחת טוב, אז לא נשארים כתמים. זה בכל מקרה יורד במקלחת.

בהצלחה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו