פיצעונים בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיצעונים בפנים
    דובשנית
    15/06/2009

יש לי עור פנים טוב ומעולם לא טיפחתי אותו. לאחרונה החלטתי להשקיע בטיפוח היופי הטבעי שלי ולשם כך עברתי איזה שהוא טיפול םנים אצל קוסמטיקאת רפואית ולאחר כמה ימים הופיעה לי פריחה בפנים (בעיקר באיזור הלחיים) זה לא כואב לי אבל זה מאד לא אסטטי חזרתי אליה והיא נתנה לי איזהשהיא מסיכה טיפולית לפנים שאמורה להרגיע ולעזור אבל לצערי הרב זה לא עוזר האם יש לך עיצה מה לעשות ? אני בת 40 ובעלת עור מעורב. (שמן באיזור ה-טי)
    אני מיואשת
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיצעונים בפנים

הוספת תגובה

• היי

רוית אסף
    16/06/2009

אין לי מושג איזה טיפול עשית ובעיקר באיזה חומרים השתמשה הקוסמטיקאית. לא אמורה להיות פריחה כזו אחרי טיפול פנים.... לעיתים העור מגיב כך בגלל רגישות לתכשיר זה או אחר או מעצם הניקיון של העור, אבל זו רגישות שחולפת ולכן,ע"פ מה שאת מתארת, הכי נכון לגשת לרופא עור שיאבחן את מה שיש לך בעור ויתן לך טיפול מתאים. אני יכולה להמליץ לך על רופא עור מצוין באזור ראשל"צ , דר' סטמפלר, עובד גם עם מכבי.

בהצלחה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד הבהרה

דובשנית
    18/06/2009

קודם כל תודה על התשובה ועל ההמלצה. אבל לא הבנתי האם ניקוי העור מידי בוקר וערב בסבון פנים אמור לגרום לפיצעונים ?ועוד דבר הפסקתי את כל המוצרים שקיבלתי ה בית ה והעור השתפר. האם יתכן מצב שבו אין אפשרות לנקות את הפנים עם שום סבון אלא אך ורק במים? אני מאד רוצה לרענן את הפנים שלי במיוחד בבוקר עם סבון ועם קרם לחות האם יש לך עיצה בשבילי? (כי אני פוחדת שוב להתחיל להשתמש בסבון פנים שלא ישלא אחזור למצבי הקודם)

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקיון חשוב מאוד!!

רוית אסף
    19/06/2009

נקיון הפנים חשוב מאוד. יש לנקות את הפנים בעיקר בלילה לפני השינה, להסיר את כל שאריות האיפור והמזהמים הסביבתיים (פיח, עשן וכו'...) במסיר איפור שזה יכול להיות תחליב, ג'ל או סבון המיועד לנקיון הפנים, ממש לא סבון רגיל ובטח שלא ע"י מים בלבד. זה מייבש את העור.
    לאחר מכן מירחי קרם לחות המתאים לסוג עורך בעל מקדם הגנה.

סופ"ש נעים ויפה!!!!

לשרותך.....
    רוית אסף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו