מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רווית !.....26/06/2009
יש לי כמה שאלות אכתוב את כולן כאן כדי לא להציף ..
יש לי מבנה פנים עדין מאוד [ שפתיים קטנות ומעט עבות , עניים ביינוניות ואף ארוך ורזה] איזה איפור את ממליצה לי לשים כדי להראות גסה יותר [שפתיים גדולות עניים גדולות ולהקטין את האף] ?
וגם האם יש איפור לעניים שגורם לאשלייה של צבע אישון כהה יותר או חום ?
איך מטפלים ב"שחורים" על האף?
והאם יש משהו שאני יכולה לעשות שיופיעו לי טיפה נמשים על הלחיים והאף ? [גם אם הדרך לא בריאה]
תודה מראש ! , והמשך יום נעים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ** תיקון קצרצר וחשוב
.....26/06/2009בבקשה שהאיפור שתציעי כדי להפוך את הפנים לגסות יותר יהיה יום יומי ולא מוגזם או גס .
ועוד שאלה , האם יש תכשיר כלשהו שלא הורס את השפתיים וגורם להם ליהיות יותר גדולות ומנופחות ?
תודה רבה ! :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל התשובות...
רוית אסף27/06/2009היי,
את מתארת מבנה פנים עדין מאוד, אין לי מושג מה גילך, אבל בכל מקרה, אנסה לענות לך...
אם יש לך שפתיים קטנות אבל סמטריות ואפילו עבות קצת, אז על מנת להגדילן מעט, את יכולה לתחום אותן בעזרת תוחם שפתיים, ממש לעבור על השוליים בעיפרון ולמלא אותן באותו צבע העיפרון, יש לעשות זאת בעדינות, כדי לא ליצור שפתיים מצועצעות. גם שימוש בגלוס יוצר אשלייה של גודל....
דרך נוספת ליצור ניפוח של השפתיים (לא מזיק) זה ע"י מריחת אמלה (זו משחה שמשתמשים בה לצורך אילחוש לפני טיפולי לייזר, למשל), האמלה גורמת להרחבת כלי הדם ובכך למעט נפח. זה מחזיק לכשעתיים. דרך מצויינת לפני אירוע...., וחוץ מזה יש כל מיני שפתונים של חברות שונות (אני מכירה של לוריאל), שאמורים ליצור נפח בשפתיים, לא יודעת כמה זה נכון. דרך נוספת, זה כמובן ע"י הזרקת סיליקון וזה כמובן לתמיד.
לגבי איפור העיניים, באופן כללי, ע"פ כללי האיפור, יש לתחום את העין לכל אורכה מהזוית הפנימית ועד החיצונית. בתוך העין, השתמשי בעיפרון לבן.
לגבי "שחורים" על האף, אני תמיד ממליצה לא לנסות להוציא לבדף זה רק עלול ליצור צלקות. לכן גשי לקוסמטיקאית לניקיון יסודי. ואח"כ בבית הקפידי על ניקיון הפנים על בסיס יומיומי, בפעם בשבוע השתמשי בפילינג גרגירים לניקיון טוב יותר ולחידוש העור.
לגבי האף, אם האף ארוך וצר, אז יש להשתמש בהצללות, כדי לעדן אותו מעט, קחי מברשת סומק גדולה וטיבלי אותה בצללית/ פודרה כהה בעדינות, נערי אותה כדי שלא תהיה כמות של צבע ואז בעדינות שימי על קודקוד האף, כך שהאזור יראה כהה יותר, (מוצל), וזה יוצר אשליה של פחות אורך.
לגבי נמשים???? הדרך הכי לא בריאה ולא מומלצת, זה להישרף בשמש...., לא מכירה דרך אחרת ליצור נמשים.
מקווה שעניתי, בכל מקרה, לגבי איפור תיקוני, הכי נכון שתגיעי למאפרת שתסביר לך בדיוק מה לעשות, יש לראות אותך. כאן נתתי טיפיעם באופן כללי.
בהצלחה,
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה :-)
.....27/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו ..
.....27/06/2009יש איפור שיוצר אשלייה של אישון כהה יותר [צבע העניים שלי ירוק \ כחול ] , או שיוצא אשלייה של עין חומה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבע עיניים...
רוית אסף27/06/2009היי,
למה לשנות עין ירוקה/ כחולה????
עקרונית, כל צבע מנוגד מבליט את צבע העין, לדוגמא, אם תירצי להבליט עיניים ירוקות, אזי שימוש בצלליות בגוונים וורודים, סגולים יבליטו, לעין כחולה שימוש בצלליות בגוונים חומים, ברונזה, כתומים, יבליטו את גוון העין.
אולם, היות ואת לא רוצה להבליט את הגוון, אז השתמשי בגוונים הדומים לגוון העין, זה "ישקיט" את גוון העין ולא יוציא אותה החוצה. אם את רוצה עין חומה, זה הכי קל ע"י שימוש בעדשות מגע.
אי אפשר לשנות גוון עין ע"י איפור, את יכולה פשוט לא להבליט את העין, כאמור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)