שלום רב,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב,
    מור
    13/07/2009

בד"כ אינני מצליחה להשתזף בשמש וכל שהייה שלי בשמש הופכת אותי לסלק אדום.
    המוצרים לשיזוף ביתי כידוע לא מועילים צבעם צהוב, הדהייה על הפנים ובקיצור העור נראה מלוכלכך ולא טבעי כלל!
    ראיתי בסופר פארם קרם לשיזוף עצמי שיש לשהות איתו בשמש ע"מ לקבל גוון שחום

האם בצורה זו אני אכן אוכל לתפוס צבע נורמאלי שיראה שחום וטבעי ולא מלאכותי? או שפשוט המוצר מורכב מאותם מרכיבים אשר יובילו לתוצאות של אותה פעולה ללא שמש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב,

הוספת תגובה

• היי מור,

רוית אסף
    13/07/2009

אני לא מכירה את המוצר שאת מתארת, אבל לגבי קרמים משזפים, זה תלוי איך את מורחת אותם, אישית, אני משתמשת בקרם של קלרינס והוא מצויין, רצוי למרוח קרם, כמו קרם גוף מאשר ספריי או מוס שעכן משאירים כתמים. את הקרם יש למרוח בצורה אחידה ומיד לשטוף ידיים. אגב, זה יורד במקלחת ולכן לא משאיר כתמים, זה לשימוש חד פעמי ולא כזה שדוהה ויורד לאט לאט.

לגבי צבע לאורך זמן, יש פיתרון קל יותר, אם כי עניין בריאותו מוטלת בספק (לכן, אני נזהרת מלהמליץ...), זה שיזוף במיטת שיזוף, מס' פעמים ומעט זמן כל פעם, כך שהשיזוף מתון ובהדרגה ולא מיידי. יש למרוח קרם הגנה לפני ומהכרותי (אם נמצאים 5-6 דקות בהתחלה) לא יוצאים אדומים.
    היתרון שזה בהדרגה איטית, כי יש שליטה.

לשיקולך....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אבל

מור
    14/07/2009

האם לקרם של קלרינס גוון כתום ?
    ועל איזה קרם את מדברת... יש כמה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רווית

מור
    18/07/2009

אשאל שאלה אחרת.
    האם את מכירה מכונים לשיזוף בהתזה בירושלים ?

כיצד ניתן לשמור על שיזוף זה ?

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו