מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימודיי קוסמטיקהלילךשוורץ3922/07/2009
שלום,
נרשמתי ללימודים אצל רוית אסף השבוע, בניית צפרניים, גבות, שעווה, פדיקור מניקור עיצוב תיסרוקות.
המחירים שלהם הכי סבירים בשוק, היחס מדהיםםםםםםםםםם!!!!
מחכה בקוצר רוח להכנס לשוק הזה, אני בוגרת בי"ס מולה סנטר {ז"ל} וגיורא שביט, מאפרת שנים במקצועי, עברתי לגור באשדוד היום, ואני לא מוצאת עבודה בתחום, אשמח להתברג לצד מאפרות וקוסמטיקאיות גם בשכר הכי מינימלי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודים ברוית אסף=פנייה אישית לרוית
שושנה22/07/2009רוית שלום
אני מצטרפת לברכות של הקודמת
אני למדתי בבאר שבע וגם שם צוות מדהים והכי חשוב מקצועי
אני רוצה לומר לך שאני לא רק למדתי , גם אני מצליחה להרויח כסף די טוב מזה
ודרך אגב,למדתי גם איפור והשיעור שהעברת על מעושן עם השיטה שלך-רק כך אני
מאפרת מעושן
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשושנה יקרה...
רוית אסף23/07/2009היי,
הכי משמח אותי לשמוע תגובות כאלו של תלמידים שלנו. שביעות רצון הלומדים שלנו הינו ערך עליון עבורנו וחרוט על דיגלו של ביה"ס.
המשיכי להצליח...
שלך ואיתך...
רוית אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללילך, בואי אלינו....
רוית אסף23/07/2009היי,
אני שמחה לשמוע שהצטרפת אלינו ובטוחה כי תהיה מרוצה ושבעת רצון גם בהמשך לימודייך ובכלל.
אם את מחפשת עבודה כמאפרת, אשמח להציע לך להגיש קורות חיים, דרך האתר שלנו, ונזמינך לפגישה. יש לנו צורך במאפרות בסניף ת"א, ובהמשך גם באשדוד. את יכולה למסור קורות חיים גם למנהלת הסניף.
בהצלחה בלימודייך....
נתראה בביה"ס..
רוית אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)