מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לרווית אסף.א'22/07/2009
היי...
קודם כול,ראיתי אותך בפרויקט מסלול,את פשוט מדהימה ביופייך!!!
אז ניגש לבעיה חח.
ככה,אני בחורה בהירה מאוד!הצבע עור שלי הוא לבן חיוור,לא לבן שנוטה להיות ורוד...
זה מפריע לי בצורה נוראית.זה ממש מייאש אותי ומסתכל אותי. :-(
אני יוצאת נורא בתמונות,ובאור השמש,צבע העור שלי נראה מת.
אני לא מצליחה להבין,הרי יש דוגמניות בהירות ממש.כיצד העור שלהן זוהר ונראה חלק?
אני יודעת שזה עניין של תאורה וכו וכו,אבל ראיתי כמה במציאות,מעניין אותי מה הן מורחות.האם יש קרם כלשהו?
מה אני יכולה לעשות כדי שהעור שלי ייראה יפה ולא מת?
מחכה לתשובה
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
רוית אסף23/07/2009ראשית, תודה, אכן היה נחמד לחזור למסלול(ועוד אחרי לידה...)
לענייננו, עור בהיר זה מקסים!!, דבר ראשון אני ממליצה לך לעבור טיפול יופי, זה מרענן את העור ומחזיר לו חיים וזוהר, זה תמיד מומלץ. לכי לקוסמטיקאית טובה שאת מכירה ותיראי שאחרי טיפול, העור זוהר.
ליום יום, דאגי לנקות את הפנים באופן קבוע ואחת לשבוע עסי את העור ע"י פילינג גרגירים (עם עורך אינו שמן), זו פעולה שמסירה את שכבות העור העליונות וכך העור מתחדש, אחרי הפילינג מירחי מסכת יופי.
אגב, בתמונות הכל יוצא מושלם אחרי פוטושופ.
בהצלחה....
לשרותך תמיד...
רוית אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)