קמטוטי עיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קמטוטי עיניים
    דרור
    28/07/2009

אני בת 51 ולאחרונה ממש מציקים לי הקימטוטים הקטנים שיש לי מסביב לעיניים. ניסיתי להסתיר את זה עם מייק אפ ואני משתמשת בקרם עיניים ללילה אבל אני עדיין לא חושבת שזה עוזר יותר מידי. התחלתי להתעניין בהזרקת בוטוקס אבל כיון שאני לא מכירה נשים שעשו את זה לכן אני שואלת פה האם יודע למישהי אם יש לזה תופעות לוואי? כל כמה זמן צריך לעשות את זה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קמטוטי עיניים

הוספת תגובה

• גם אני עשיתי

נטע
    02/08/2009

בוטוקס וזה יוצא מעולה!
    מה שטוב בבוטוקס זה שלא צריך הרדמה או או ניתוח, זה ממש פשוט ולא כואב (לי לפחות..) עשיתי לפני 5 שנים (זו הייתה מתנה לעצמי לגיל 50) ופעם בשנה אני חוזרת לד"ר רייזיס לתחזק את המילוי וגם סתם לבדוק מה שלומו (הוא נורא נחמד:). אני לא שמעתי על הרופא הזה מרעננה שזו לפני המליצה אבל אני יכולה להגיד לך שלעשות במסגרת של קופת חולים (אני עשיתי בכללית אסתטיקה) נותן לך ביטחון שתמיד ידאגו לך ויש לאן לחזור. אה ולי גם הייתה הנחה לא רעה בגלל שאני מבוטחת שלהם גם ככה. בכל מקרה איפה שלא תבחרי כדאי לך לעשות זה ממש משפר משמעותית את מראה הפנים!
    שיהיה לך בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קמטוטי עיניים

ליסה מגנזי וינוקור
    02/08/2009

שלום רב!

לעניין קמטוטים סביב העיניים רצוי לפנות "לכירורג פלסטי" בלבד .רק הוא יכול לתת מענה לבעיה זו ויתכן הוא ימליץ לך על פתרון אחר :מתיחה או הזרקה של חומר אחר..

המייק אפ צריך להיות במרקם נוזלי בלבד על מנת שלא יבליט את הקמוטים עוד יותר.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליסה -חבל שאתן מוחקות המלצות

דפנה
    04/08/2009

על רופאים שהם מהשורה הראשונה בבוטוקס בארץ ואני אישית התקשרתי ליבואן של הבוטוקס וההלצה שקיבלתי זה ד"ר ליפשיץ רוברטו מרעננה ! הוא היום ה"רופא "לבוטוקס עם הכי הרבה הזרקות וניסיון (33 שנה רופא!)אז חבל שאתן מוחקות המלצות על רופאים ומשאירות המלצות שכנראה יש לכן אינטרס להשאיר !!!!!!!!!!!!!!!!חבל שהפורום לא אמיתי וכנה ולא לכלם יש אפשרות להתבטא !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחיקת המלצות

ליסה מגנזי וינוקור
    04/08/2009

שלום יוטבת!

בפורום אין אפשרות להמליץ על רופא זה או אחר או על חברות מסחריות .זו דרישה של הנהלת הפורום .שימי לב שלא תמצאי כל פירסום של חברה או רופאים בכל הפורומים.

בברכה
    ליסה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו