פיצעונים שיוצאים לפני מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיצעונים שיוצאים לפני מחזור
    .....
    08/08/2009

שלום , אני בת 14 , תמיד שבוע לפני שאני מקבלת מחזור יוצאים לי פיצעונים על הפנים.
    האם יש תרופת סבתא לפיצעונים האלה שיוצאים לי לפני המחזור?אני מנקה את הפנים במי פנים ושמה משחת אקנה , אבל זה לא כ"כ עוזר , כמה ימים אחרי שהמחזור מסתיים הם יורדים לאט לאט .
    אבל זה בערך שבועיים שאני מסתובבת עם פיצעונים על הפנים ואני לא יודעת איך להוריד אותם .
    ועוד משהו , יש לי 2 קמטים ארוכים אחת מתחת לשני על המצח , למה לעזזל בגיל 14 ?????
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פצעונים שיוצאים לפני המחזור

ליסה מגנזי וינוקור
    11/08/2009

שלום לך !

לגבי הפצעונים אין כל כך מה לעשות איתם כי תהליך טבעי של הטבע שלנו וזה קורה כמעט לכולן. הם ילכו תוך מספר ימים. מה שאת שמה זה בסדר כי אין משהוא אחר יותר טוב לפצעים של תקופת המחזור.

לעניין הקמטים על המצח , או שזה תורשתי או שלפעמים יש צורך במשקפיים ורצוי לעשות בדיקת ראיה .מה שבטוח זה לא סימן להזדקנות מוקדמת של העור כך שאין לך מה לדאוג בכלל.

בהצלחה!
    ליסה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו