דרמה קולור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דרמה קולור
    בדוי
    11/08/2009

שלום , יש לי פצעי בגרות שאני מעוניין להסתיר.
    אמנם זה נשמע מוזר כי אני בן , אבל ניסיתי מייקאפים שונים
    ואני לא מרוצה מאף אחד מהם. אף אחד לא נותן לי כיסוי מושלם ( במיוחד לא באור שמש בו כל הפצעים "יוצאים החוצה" ) לאחרונה המליצו לי על המייק אפ של חברת קריולן " דרמה קולור "
    קראתי עליו באינטרנט שהוא מעולה ושהוא נותן כיסוי מושלם . האם אתן ממליצות עליו ? הוא באמת יסתיר לי הכל ? גם באור שמש ? וגם , אם אקנה אותו כדאי לי לרכוש גם את הספריי המקבע של אותה החברה ? אם המייק אפ הזה לא מומלץ , על איזה מייק אפ אתן ממליצות לי ? אחד שיענה על כל הדרישות שלי . תודה רבה לכן וסליחה על השאלות הרבות.
    לילה טוב !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דרמה קולור

הוספת תגובה

• פצעי בגרות

ליסה מגנזי וינוקור
    11/08/2009

שלום לך !

עניין הסתרת הפצעים זה רצון אצל כולם וזה מאוד טבעי.
    אני לא יכולה להמליץ לך על חברה זו או אחרת מאחר והנהלת הפורום לא מסכימים לכך. אבל אני כן רוצה לשאול אותך, האם הלכת לרופא עור על מנת לבדוק מה ניתן לעשות לטיפול בפצעים ?
    כי הכי חשוב לטפל "בגורם" של הפצעים אחרת לא תצא מזה.
    לעניין המייק - אפ חשוב לבחור אויל פרי(ללא שומן) ועם מרקם קליל ,כי אחרת מצב הפצעים יחמיר.

שתצליח!!
    ליסה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו