מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור פנים נקי!!מורן16/08/2009
אני תוהה כל הזמן איך כל מיני דוגמניות בנות 15-16 ?(גם שחקניות ) שומרות על עור הפנים
לא יעזור כלום אני אתחצ'קן לפני מחזור איך זה לא קורה אצלן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור פנים נקי
ליסה מגנזי וינוקור16/08/2009היי מורן!
אין דבר כזה שאין להן פצעים , פשוט מאפרים לפני הצילומים בצורה ממש טובה ואנחנו לא רואים ממש מקרוב את הפנים ,כי אם היינו יכולים לראות מקרוב היינו מגלים את הפצעים..הפצעים זה הליך טבעי לפני המחזור ואין להן "פטור" ...
בטח רוית היקרה כדוגמנית ובעלת בית ספר לאיפור מכירה מקרוב את הפנים של הדוגמניות ....
לא לקחת ללב ...
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל
מורן18/08/2009אמא שלי עובדת עם דוגמניות על בסיס יומיומי ואני גם פוגשת אותן וגם כשהן בלי איפור אין להן שום פצעון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה לפני מחזור
סיווני18/08/2009האמת שגם לי הו פצעונים מעצבנים כאלו לפני המחזור, ומאז שהתחלתי להשתמשת בגלולות פמינט (שמונעות גם הריון) הפנים שלי ממש נהיו חלקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נורא!
מורן19/08/2009אני שונאת את פני פיצה שיש לי לפני מחזור
איך גלולות בדיוק עוזרות לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נורא!
ליסה מגנזי וינוקור19/08/2009היי מורן !
אם יש לך פצעים עד כדי כך (עפ"י התאור שלך פני פיצה זה הרבה)לפני המחזור עלייך לפנות לרופא עור. הרופא ישלח אותך לבדיקות דם הורמונליות ובמידת הצורך יתאים לך יפול תרופתי.
חבל שתרגישי רע עם עצמך ...ההכי חשוב לא לגעת בפצעים ולא לפוצץ אותן כי אחרת יהיה לך נזק.
אל תתייאשי ,זה דבר חולף...
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה לפני מחזור
ליסה מגנזי וינוקור19/08/2009היי סיווני !
אני ממש שמחה שהרופא המליץ לך על גלולות נכונות , כי לפעמים זה קשה להתאים טיפול תרופתי לפצעים..וצריך לנסות כל מני סוגים עד שמגיעים לסוג המתאים .
שתמיד תהני מפנים חלקות!!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול תרופתי
מורן25/08/2009אבל איך גלולות עוזרות בדיוק מה הן עושות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול תרופתי
ליסה מגנזי וינוקור26/08/2009מורן שלום!
הגלולות למעשה גורמות לכך שיהיה בגוף איזון הורמונלי תקין.
השרבה פעמים קורה שיש עליה של ההורמון הזכרי( טסטוסטרון) וכתוצאה מכך יש פצעים ושיעור יתר בגוף ואם לוקחים את ההורמונים עפ"י ייעוץ רפואי זה ממש עוזר.
להתראות!!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)