מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה!!!יערי21/08/2009
שלום..אז ככה יש לי בעיה ואני אשמח מאוד אם תענו לי עלייה
אני בת 16 ואני משתמשת בקרם לפנים של חברת CARELINE
זה קרם - ג'ל לחות לעור רגיל-שמן בדיוק בשבילי.
עכשיו הבעיה שלי היא שהרבה אנשים אמרו לי שלא כדאי לי להשתמש בקרם לחות על בסיס יום-יומי ובכלל לא כדאי - מפני שאני צעירה וזה עלול להרוס את הפנים שלי.
וקניתי במיוחד את הקרם הזה בשביל - young
זאת אומרת זה קרם המיועד לצעירים.
אבל בכל זאת אני מפוחדת
אם זה באמת לא טוב להשתמש בגילי בקרם לחות לפנים, אז מה כן כדאי או שמא לא כדאי לי בכלל??
ואם לא כדאי לי בגיל כזה צעיר, אז מאיזה גיל כן אפשרי להשתמש בקרם לחות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר .
יערי21/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיערי....
רוית אסף21/08/2009היי מתוקה,
לא מכירה את הקרם שציינת, עקרונית את בהחלט יכולה להשתמש בקרם לחות, אפילו מומלץ, היות ויש בו מקדם הגנה ולכן חשוב לפני היציאה אל השמש הקופחת... אולם היות ואת נערה צעירה וללא בעיות עור, אז חשוב שהקרם יהיה קליל ולא שומני , שיותאם לעורך. את יכולה לנסות ג'ל לחות במקום קרם, הוא קל יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליסה :-)
יערי22/08/2009כן..אני גם ככה צריכה את הקרם הזה כי בחודשיים האחרונים נכוויתי פעמיים בפנים
וכוויות של דרגה אחת מסוכן מאוד
והבנתי, ממש מודה לך שענית לי!! (-:
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרווית (-:
יערי22/08/2009אני מצטערת התבלבלתי ביניכן, תודה שוב על התשובה רוויתוש! (-;
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכייף ממוש!!!
רוית אסף22/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)